Fotoğrafçılık Forumları
Kayseri Fotoğrafcıları
izmir istanbul ankara surekli toplanıyor biseyler yapıyor imreniyorum walla. Kayseride yaşayan ve siteye uye olan arkadşlar en azından bizde toplanmasakda birbiriizi tanıyabiliriz. Bu topic altında tanışıp gerekirse oraganizasyon yapabiliriz. Baklaım kaç kişi varmış
ha bu arada mail adresim
[email protected]
Selam gençler,
Söze ben de kayseriliyim diye başlamıcam.Çünkü herkes oyle baslamıs,bu farklı olsun.Ben istanbuldayım ama nadırende olsa gelıyorum kayserıye.
Herkes gıbı buluşmalarda bulunmak isterim ve daha önemlisi ordaysam eğer gelirim
msn de konusmak veya mail atmak isteyenler için adresim:
[email protected]
Görüşmak üzere,Regards..
bu ne ya.. Bu konuya iştirak eden kayserililer hep kayserinin dışında. Arkadaşlar hepnizin aynı anda kayseride bulunma ihtimali yok sanırım. dışardakileri bilmiyorumda.. şöyle millet tatilden donduktan sonra yani bir iki hafta icinde bir tanışma olabilir.
şöyle 10-15 kişi olursak en azından tanıştıgımız yerde yiyip içtiklerimize indirim yaptırabilirz
bekle huseyin pazar gunu geliyorum..
bende kayseriliyim ama maalesef ankarada yaşıyorum.3 4 gün önce kayseride idim bazı fotolar cektim amatörce eğer tab etirirsem paylaşıcam.eğer kayseride olduğum zaman bi organizasyona denk gelirsem katılmak isterim..
tamam gel beklerim. seninde bir kırsal nu nu alırım. beyaz olsun
Abi ben nasıl görmedim bu topic i anlamadım o kadarda giriyoruz siteye kayseriliyim fakat sivastayım bende gelirim eğer böyle bi şey yapcaksanız ne zaman düşünüyonuz?
Walla bilmiyorumki ne zaman yapsak
Benim gelmem kolay 2-3 saatlik yol pek bişey değil. Gün belirlense iyi olur aslında. Şöyle erciyes merciyes dolaşırız demi kontrast
ben Nepal'deyim, ama katılmayı çok istiyorum, katılabilirmiyim acaba...?
İlgili olabilecek konular
-
Kayseri'de Bulunan Fotoğrafçılara
09 Oca. 2016, 13:44 northnsouth
0180809 Oca. 2016, 13:44
northnsouth -
Nikon Ücretsiz Bakım Günü 2. Kez Kayseri
22 Şub. 2015, 16:18 amdmaniac
0194822 Şub. 2015, 16:18
amdmaniac -
-