Fotoğrafçılık Forumları
Kayseri Fotoğrafcıları
izmir istanbul ankara surekli toplanıyor biseyler yapıyor imreniyorum walla. Kayseride yaşayan ve siteye uye olan arkadşlar en azından bizde toplanmasakda birbiriizi tanıyabiliriz. Bu topic altında tanışıp gerekirse oraganizasyon yapabiliriz. Baklaım kaç kişi varmış
ayakta uyuyorsun ömergin. Biz gittik geldik bile mailine bi baksana ((
abi yapmayın bana mail falan gelmedi vallaha hergun bakarım posta kutusuna imkansız bana gelmesi kesinlikle yanlıs adrese atmıssınız hay allahım ya bende bakıp bakıp duruyorum foruma yeni mesaj varmı diye
varya cok pis moralim bozuldu
ömer ben mail atmıştım ama pis moralin bozulmasın. Dev kayseri buluşmasına sadece iki kişi katıldı başlagıc icin iyi tabi.Ama en kısa zamanda yeniden hafta ici zamanlarda akşam saatlerinde buluşalım.
BU arada obscurca mustafa hamurcuyla buluştuk. İyi oluyor boyle netten tanıdıgımız insanlarla gercek hayatta fotograf uzerine konusmak. Merak etme. bu arada mail adresin ö [email protected] olarak aklımd aklmış. dogrusu ömergin sanırım..
ne dersin napalım.. Bu arada katılımı arttıralım.. yapalım bsieyler
[email protected]
valla soyle 6-7 kisi olursak cok daha keyifli olur ben bi ara kursa gitmistim ordanda bir yada iki kisiyi cagırabilirim bulusmaya
Bir ay kadar kayserideyim.Neler olacaksa haber verin.Selamlar .
evet ilk buluşma gerçekleşti..
Alınan kararlar..
1-üye aidatları arttırılacak.
2-yeni üyelik için bir boy fotoğrafı ve 250 euro ile birlikte başvurular gerçekleştirilecektir.
eheh yok yok şaka yaptım ..hüseyinle orutup çay içtik, çizi yedik bide nikon d200 e bakıp iç geçirdik o kadar..
beyler bu hafta ici II. GELENEKSEL KAYSERİ BULUŞMASI nı yapalım mı
zor değil tabi ben gelirim yine. Bir akşama dogru halledelim yine salı ve çarşamba dan bir gun secelim. Hatta carsambayı secelim
ne dersiniz..
ben ogrenci adamım bana uyar carsamba gunu 18.30 da bitiyor dersim sonrası bos. (ne lan bu yazında okula gidiyoruz kısında)
İlgili olabilecek konular
-
Kayseri'de Bulunan Fotoğrafçılara
09 Oca. 2016, 13:44 northnsouth
0180909 Oca. 2016, 13:44
northnsouth -
Nikon Ücretsiz Bakım Günü 2. Kez Kayseri
22 Şub. 2015, 16:18 amdmaniac
0194822 Şub. 2015, 16:18
amdmaniac -
-