Fotoğrafçılık Forumları
Kayseri Fotoğrafcıları
izmir istanbul ankara surekli toplanıyor biseyler yapıyor imreniyorum walla. Kayseride yaşayan ve siteye uye olan arkadşlar en azından bizde toplanmasakda birbiriizi tanıyabiliriz. Bu topic altında tanışıp gerekirse oraganizasyon yapabiliriz. Baklaım kaç kişi varmış
merhaba huseyin hocam beni ekle listeye ama cok kisi oldugumuzu zannetmiyorum
biraz bekleyelim ömer hocam bi kaç kişi daha cıkabilir.
selam bende kayseriliyim. Benm bildiğim iki kayserili daha var. Ama başlığı görmediler her halde. Kısacası bende VARIM.
hosgeldin ikab. arkadaşlarıada haber ver de haberimiz olsun herkesten.
slm ben yeni uye oldum dostum sıte hoşuma gitti inşallah tanışırız
Bu ay içerisinde bir gün Kayseri ve kapadokya'ya fotograf çekmek için geleceğim. Vaktiniz olursa en azından bir çay içip tanışmak isterim.
selam ikab ın bahsettiği kayserili arkadaslardan biri benim elbette böyle birsey olursa çok sevinirim inş sitede vardır kayserili kişiler bir araya gelip çeşitli organizasyonlar yaparsak güzel bir şey olur!!!
Üstadım Banada Yer Varmı Bende Geleyim.. Gerçi Ben doğa fotoğrafından anlamıyorum ama senin Hatrına Çekeriz bi kaç Sinek böcek .
Selam kontrast
ikab ın bahsettiği kayserili arkadaslardan diğeri de benim.
Valla düşünmen iyi olmuş. Kayseri de fazla fotoğrafçı görmek mümkün olmuyor. toplansak fotoğraf gezisi yapsak veya en azından tanışsak güzel olur diye düşünüyorum. 2-3 hafta dışında kayserideyim organizasyon olursa katılmayı düşünürüm.
Sağlıcakla Kalın...
arkadaşlar mail adreslerinizide belirtirseniz özelden yadan burdan
İlgili olabilecek konular
-
Kayseri'de Bulunan Fotoğrafçılara
09 Oca. 2016, 13:44 northnsouth
0179309 Oca. 2016, 13:44
northnsouth -
Nikon Ücretsiz Bakım Günü 2. Kez Kayseri
22 Şub. 2015, 16:18 amdmaniac
0194622 Şub. 2015, 16:18
amdmaniac -