Fotoğrafçılık Forumları
Kayseri Fotoğrafcıları
izmir istanbul ankara surekli toplanıyor biseyler yapıyor imreniyorum walla. Kayseride yaşayan ve siteye uye olan arkadşlar en azından bizde toplanmasakda birbiriizi tanıyabiliriz. Bu topic altında tanışıp gerekirse oraganizasyon yapabiliriz. Baklaım kaç kişi varmış
herkeze selam
**TETRA CD BASKI VE ÜRETİM **
CD DVD ÜZERİNE 5 RENK SERİGRAF BASKI, CD DVD ÇOĞALTIM VE KOPYALAMA HİZMETLERİ, CD DVD PAKETLEME
HADA DETAYLI BILGI ICIN
www.tetracd.com 0212 577 05 05
Kayserili fotoğrafçılar ve fotoğraf severler olarak sürekli irtibat halindeyiz, sürekli buluşmalarımız oluyor.. Mesela en son 3 Şubat 2008 de Erciyesteydik.. 8 Şubatta ise Hisarcık Yaren Cafedeydik..
+ Ben Kayserideyim..
Selam olsun dostlar..
Arkadaşlar merhaba bende var olmak istiyorum. Henüz yeniyim tanışalım önerilerinizi ve tavsiyelerinizi dörtgözle bekliyorum.
merhaba 8 yıldır izmir de yaşıyorum ama övünmek gibi olmasın gayseriliyim.
bahar oralara gelince Erciyes ve civarındaki her dağı avcunun içi gibi bilen bi dayım var,
yüklenip ekipmanı 1 veya 2 hafta sırf fotoğraf çekmek için orada olacam.
yazın da zirve yakınlarından çekim yapacam, aslında geçen sene yapacaktım ama olmadı bu yaz kesin.
tüm kayseri ye selamlar,
bu arada 2 yıldan fazladır merkezi görmedim çok değişti diyorlar....
Yazın zirve diğer fotoğraf çekimleriniz için mümkün olabilirse beraber takılabiliriz, ben o zamanlara belki bir kaç kişi daha getirebilirim fotoğrafçı..
wowTurkey'de her şehrin fotoğraflarını yayınlıyoruz, bizlerde Kayseride olduğumuz için Kayseri fotoğrafı yayınlıyoruz..
Reklam değil kesinlikle, bakın link bile vermedim..
Sevgiler..
Kayseri güzelleşmedi, çoook güzelleşiyor..
SELAM ARKADAŞLAR BEN ANKARADA YAŞIYORUM FAKAT KAYSERİLİYİM N&F KAYSERİ BULUŞMASINA ANKARADAN KATILMAYI ÇOK İSTERİM MANEVİ BORCUM OLDUGUNU DÜŞÜNDÜGÜM BU ŞEHRİ HEMŞERİLERİMLE KARELEMEK BENİ ONURE EDER MAİL İLETİŞİM ADRESİM [email protected]
TÜM ARKADAŞLARIMA IŞIGINIZ BOL OLSUN SAYGILARIMLA
VEYSEL KIZILKAYA
slm arkadaslar..ben konuyu yeni gördüm..ve geldim...kontrast ustamızada tesekkur..boyle bi konu actıgı için.. ( [email protected])
arkadaşlar herkese mrb ben aranıza yeni katıldım eğer bi haftasonu gezi düzenlenirse mutlaka katılırım çok iyi fikir...
ya ben kayseriliyim ama kayseride değilim malesef
İlgili olabilecek konular
-
Kayseri'de Bulunan Fotoğrafçılara
09 Oca. 2016, 13:44 northnsouth
0179509 Oca. 2016, 13:44
northnsouth -
Nikon Ücretsiz Bakım Günü 2. Kez Kayseri
22 Şub. 2015, 16:18 amdmaniac
0194622 Şub. 2015, 16:18
amdmaniac -
-