Fotoğrafçılık Forumları
Digital Retouch
arkadaşlar aranızda hep photoretouch işleriyle ilgili paylaşımlarınızı sunuyorsunuz ve ortaya estetik olmayan sonuçlar çıkartıyorsunuz. Hiç araştırmalar yapıyormusunuz bilmem ama hep hazıra konduğunuz belli oluyor. şimdi size bilgi olsun diye bir link veriyorum buradaki fotoğrafları inceleyin adamlar profesyonel ajansların photoretouch işlerini yapıyorlar. hani dergilerde görürsünüz hayran kaldığınız mankenler vardır çok güzeller dersiniz ama bu siteyi gezdikten sonra hayalleriniz suya düşebilir bakın güzeli nasıl baştan çıkarmışlar.
Link
DIGATALRETOUCH
HA BU ARADA BUNU NASIL YAPIYORLAR DİYE SAÇMA SAPAN SORULAR SORMAYIN HEPSİ HİÇBİR FİLTRE KULLANMADAN PHOTOSHOPLA YAPILMIŞTIR.
BİLGİ SİTE YÖNETİCİSİNDEN.
BENDE SİZDEN BÖYLE KALİTELİ İŞLER BEKLİYORUM.
HADİ BAKALIM KOLAY GELSİN.
#greenthumb' tarafından 18.06.2006 01:25:14 tarihinde düzenlendi.
#greenthumb' tarafından 18.06.2006 01:25:23 tarihinde düzenlendi.
greenthumb gerçekten birşeyler biliyorsun ama heryükselişin bir inişi vardır tamam profesyonel olabilirsin biz sadece sıradan olabliriz amenna ama hayat sadece bu photoshop değilki en azından bu site değil daha bir çok şey var burada sadece paylaşırız bence bu site ben senden üstünüm diye yarışma yapılacak bir yerde değil ve herşeyin bilincinde olduğunda ortada diyeceğim şuki uğraştığın için ve yardımların için teşekür ederim msn ye beklerim
[email protected]
KENDİN OL............
.
www.worth1000.com sitesine örnek alıp işler yapıyorsan çok iyi ben bu siteyi daha önceden de biliyordum iyi çalışmalar var. burada kalıp kalmaman birşey değiştirmez benim için, ben de zaten eğitim vermek için geldim isteyene takıldıkları yerlerde yardımcı olurum. İstemeyen kendi bilir..
çok iyi devamını buralarda paylaşırmısın en azından yaptıklarını buradakilere göster millet gaza gelip yapsın bişeyler benim amacım bu hareketlensin insanlar hiçbirşey yapmadan öyle photoshop öğrenilmiyo. birşeyler yapılması için uğraşıyorum ama pek ses getiren olmadı ama photoshopu herkes çok iyi biliyor anlamıyorum valla.
yanlız kalmazsın merak etme
İlgili olabilecek konular
-
Analog Lens'lere Uygun Digital Fotoğraf Makinaları
02 Nis. 2018, 13:52 bulyil
4315307 Tem. 2018, 01:33
mustafa_ozdag -
Photo Digital 2015 Fuarı - Cnr
20 Şub. 2015, 16:51 aytekturkmen
4254522 Şub. 2015, 08:35
aytekturkmen -
-