greenthumb
greenthumb (üye)
İzmir / Stüdyo Fotoğrafçısı

Digital Retouch

arkadaşlar aranızda hep photoretouch işleriyle ilgili paylaşımlarınızı sunuyorsunuz ve ortaya estetik olmayan sonuçlar çıkartıyorsunuz. Hiç araştırmalar yapıyormusunuz bilmem ama hep hazıra konduğunuz belli oluyor. şimdi size bilgi olsun diye bir link veriyorum buradaki fotoğrafları inceleyin adamlar profesyonel ajansların photoretouch işlerini yapıyorlar. hani dergilerde görürsünüz hayran kaldığınız mankenler vardır çok güzeller dersiniz ama bu siteyi gezdikten sonra hayalleriniz suya düşebilir bakın güzeli nasıl baştan çıkarmışlar.

Link
DIGATALRETOUCH

HA BU ARADA BUNU NASIL YAPIYORLAR DİYE SAÇMA SAPAN SORULAR SORMAYIN HEPSİ HİÇBİR FİLTRE KULLANMADAN PHOTOSHOPLA YAPILMIŞTIR.

BİLGİ SİTE YÖNETİCİSİNDEN.

BENDE SİZDEN BÖYLE KALİTELİ İŞLER BEKLİYORUM.

HADİ BAKALIM KOLAY GELSİN.

#greenthumb' tarafından 18.06.2006 01:25:14 tarihinde düzenlendi.

#greenthumb' tarafından 18.06.2006 01:25:23 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 18 Haziran 2006, 01:23 - İp: 85.***.**8.56
a.haydar
a.haydar (üye)
İstanbul / Stüdyo Fotoğrafçısı

kuyuya düşen bir taş var

Tarih: 22 Haziran 2006, 11:18 - İp: 88.***.**9.223
388@0
388@0 (üye)
Aydın / Amatör

bu sitedeki resimlerin hepsinde filtre kullanılmış

Tarih: 22 Haziran 2006, 15:48 - İp: 85.***.**8.82
greenthumb
greenthumb (üye)

kullanılmamıştır.

bundan birkaç ay öncesinde photoshop dergisinde ropörtaj yapılmış ve konuyla ilgili olarak sadece photoshop kullanıldığını söyleniyordu (söyleyen site yöneticisi).

siz nasıl böyle bir karara vardınız ki en başta bilgilerin site yöneticisinden alındığını söylememe rağmen anlayamamanız ve bilinçsizce " bu sitedeki resimlerin hepsinde filtre kullanılmış" diye bir ibarede bulunuyorsunuz. onlar gerçek profesyonel sen kimsin?

Tarih: 22 Haziran 2006, 16:52 - İp: 85.***.**7.249
388@0
388@0 (üye)
Aydın / Amatör

bende idda ediyorum ki resimlerin bircoğunda filter>blur kullanılmış.

Tarih: 22 Haziran 2006, 17:05 - İp: 85.***.**5.138
greenthumb
greenthumb (üye)

bakın filtre menüsü photoshopta vardır onlar kullanılmış olabilir.
AMA, extradan yüklenen pluginler örneğin rötüş programları gibi photoshopun içinde bulunmayan hiçbir eklenti kullanılmamıştır.

anlamanız için zeka seviyenizi biraz yükseltin.

Tarih: 22 Haziran 2006, 17:54 - İp: 88.***.**9.218
388@0
388@0 (üye)
Aydın / Amatör

ozaman bu site yöneticileri hiç filtre kullanılmadı dememeleri gerekir di

hadi bakalım üstad madem bu işte bu kadar iddalısın göster marifetlerini belki senden öğreneceğimiz çok şey vardır...

Tarih: 22 Haziran 2006, 18:27 - İp: 81.***.**6.8
greenthumb
greenthumb (üye)

komiksin bak buraya birkaç foto yüklemiştim

BAAK

Tarih: 22 Haziran 2006, 19:31 - İp: 85.***.**6.70
atakan
atakan (Objektif)
Bursa / Amatör

bu ne saçma bir tartışma ya, bu arada ben bu sitedeki en iyi photoshopçuyum ne demek, saçmalıyorsunuz kimse sizinle böyle bir yarışa girmediki, iyi olsanız nolur olmasanız nolur ....

Tarih: 24 Haziran 2006, 12:34 - İp: 81.***.**3.185
greenthumb
greenthumb (üye)

ne sen iyisin galiba,
güldürmeyin beni
evet benden üstünü yok bu sitede varmı diyeceğin. kendin çok biliyorsan çık karşıma.. yap yapabildiğini karşılaşalım.

Tarih: 24 Haziran 2006, 13:20 - İp: 85.***.**1.220
canımsın
canımsın (üye)
Manisa / Stüdyo Fotoğrafçısı

greenthumb arkadaşım verdiğin sitede çok güzel çalışmışlar fakat bence sorulması gereken şu bu çalışmaları kaç saat te yapmışlar benim doğrum filtre kullanmamak ama ne yazık ki seri iş çıkartmak zorundayız buda doğal olarak kaliteyi düşürür bu yüzden filtre kullanmak zorundayız ama arkadaşım şunuda unutma burada çoğu arkadaş bu tarz rutuj yapabilecek kapasidede ki ben 22 yaşındayım ve 13 yaşından beri fotoğrafçıyım ve hala ısrarla söylüyorum photoshop u yapan adamlar bu programı hatları dümdüz yapmak için (rutuj için) yaptıklarını sanmıyorum

not: kendini ifade etme tarzın biraz sert arkadaşım burada birbirimizi kırmamamız gerek

Tarih: 24 Haziran 2006, 13:29 - İp: 85.***.**0.226