Fotoğrafçılık Forumları
Digital Retouch
arkadaşlar aranızda hep photoretouch işleriyle ilgili paylaşımlarınızı sunuyorsunuz ve ortaya estetik olmayan sonuçlar çıkartıyorsunuz. Hiç araştırmalar yapıyormusunuz bilmem ama hep hazıra konduğunuz belli oluyor. şimdi size bilgi olsun diye bir link veriyorum buradaki fotoğrafları inceleyin adamlar profesyonel ajansların photoretouch işlerini yapıyorlar. hani dergilerde görürsünüz hayran kaldığınız mankenler vardır çok güzeller dersiniz ama bu siteyi gezdikten sonra hayalleriniz suya düşebilir bakın güzeli nasıl baştan çıkarmışlar.
Link
DIGATALRETOUCH
HA BU ARADA BUNU NASIL YAPIYORLAR DİYE SAÇMA SAPAN SORULAR SORMAYIN HEPSİ HİÇBİR FİLTRE KULLANMADAN PHOTOSHOPLA YAPILMIŞTIR.
BİLGİ SİTE YÖNETİCİSİNDEN.
BENDE SİZDEN BÖYLE KALİTELİ İŞLER BEKLİYORUM.
HADİ BAKALIM KOLAY GELSİN.
#greenthumb' tarafından 18.06.2006 01:25:14 tarihinde düzenlendi.
#greenthumb' tarafından 18.06.2006 01:25:23 tarihinde düzenlendi.
sizler çantacılara fazla para kaptırmışsınız anlaşılan çok kötü yaran var herhalde onlardan yana ocunman ondan bi bok yapamayınca insan ne yapacağını bilemez eli ayağına dolaşır senin gibi komik duruma düşer ne kadar da zavallısın kim olduğumu bilsen götün düşecek ama boşver senin gibilerle muhattap olacak kadar küçülmem ben.
söyle söyle bekliyorum özel mesaj yaz bana bekliyorum hatta ben sana söylüyorum kim olduğumu .... çalışıyorum şirketin adı o sen kimsin birde seni bekliyorum
#CANIMSIN' tarafyndan 24.06.2006 18:34:54 tarihinde düzenlendi.
web adresin bile yok birde profesyonellik mi taslıyorsun öyle özel mesaj yaz demekle olmaz akıllı uslu yaz burda da görsün millet. madem fotoğrafçısın anlaşılan oranında photoshopçususun işin gereği neler yapabildiğin sınırlıdır hayatını fon aramakla geçirmişsindir sen tabi bide filtreler falan arşivin de vardır sende göster bi tane ya cesaretin yoksa mail at bana kardeşim.. yok dimi?
evet adamım ben söyledim nerde çalıştığımı senide bekliyorum ki sileceğim şirket ismini umarım seninle tanışmışızdır veya umarım tahmin ettiğim kişi değilsindir çok üzülürük yoksa ve söylediğim herşeyi geri alırım
sil kardeşim şirketin ismini sıradan bir stüdyosun işte benim için çalıştığın yer önemli değildir nasıl işler çıkardığın önemlidir.
bak yine söylüyorum ben bu işte iyi olduğumu asla söylemedim ve benim senin gibi çalışmalarım yok çünkü vaktim hiç olmuyor ve ben web sitesi yapmasından anlamam ve ben fon aramam fon dağıtırım bu foruma bile verdim biraz bakta bulursun bari sana birkaçtane vereyimde işine yarasın çeneni kapa birazda insanlar burasını tartışma topici sanmasın biraz paylaşım yapalım değilmi kendimizi övmeden kabarmadan
http://web81.bces-1660.de/canimsin/board/CANIMSINfonlar.rar
http://www.hemenpaylas.com/download/1027307/www.tecrubesizler.com_askerler_By_CANIMSIN.rar.html
rar şifresi var arkadaşım: www.tecrubesizler.com diğer arkadaşlarda faydalansın
başkalarından almışsın fonları millete dağıtıyorsun eyvallah sağolasın herkese yardımcı olmuşsundur bu konuda buna diyecek bir şeyim yok aynı zamanda karşımdaki gagasını kapamadan ben kesinlikle susmam.
zaten ben son noktamı koymuşum sen bence çantanı al eline içine birkaç program birkaçtanede fon koy git şöyle biraz dolaş
ben stüdyocu değilim öyle fona mana ihtiyacım yok olsa da sizden almam 4 dil biliyorum arştırmalarımı 4 daldan yapıyorum yazışıyorum buluyorum sizin bilmediğiniz öyle çok şey var ki hadi bakalım ne zaman öğreneceksiniz.
arkadaşım benim yüzünden bu siteye kaydolduysan ne güzel bir kişiyi daha aramıza aldık. fotoğraflarımı biraz araştırırsan görürsün seninkileri inceledim pek de fena değil emek harcamışsın doğrusu ama sadece yerleşitirmeden ibaret tabi diğerlerinden iyisin yaptığın işler biraz daha gerçekçi olmalı diye düşünüyorum çoğu kişiye göre iyi olabilirsin ama benim gözümde fena değilsin.
İlgili olabilecek konular
-
Analog Lens'lere Uygun Digital Fotoğraf Makinaları
02 Nis. 2018, 13:52 bulyil
4315307 Tem. 2018, 01:33
mustafa_ozdag -
Photo Digital 2015 Fuarı - Cnr
20 Şub. 2015, 16:51 aytekturkmen
4254522 Şub. 2015, 08:35
aytekturkmen -
-
Rötuş Plugin Seti Kodak Digital Gem