mechul75
mechul75 (Objektif)
İstanbul / Amatör

Ne Olacak Bu Galerinin Hali

Galerinin hali gün geçtikçe içler acısı bir hal alıyor. 2-3 gün aradan sonra bu gün galeriye girdiğimde bırakın fotoğraf teknik kurallarını pc başında yapılan uygulamalarla doğallığını kaybetmiş hiç bir estetik değeri olmayan bir kaç fotoğrafın sadece ve sadece fotoğrafı çeken üyeyi pof poflamak adına yazılan yorumlarla dolu olduğunu gördüm. Bu yüzden bir süreliğine galeriye fotoğraf eklemiycem. Yorum yazarmıyım bunada fotoğrafı çeken üyenin adına değilde fotoğrafa bakınca karar verecem.

Ayrıca üyeyi pof poflamak adına yorum yazan arkadaşları boykot etmek için avatarımı siyah yapıyorum.

Tarih: 5 Şubat 2008, 21:55 - İp: 88.***.**5.3
gaijin
gaijin (Objektif)
İstanbul / Meraklı

ben girerim ozaman
yahu ne siteden atması,burası demokratik bir site,hele hele digerlerine gore,demokrasi cenneti.
milleti birbirine yedırenler atılmıyor senimi atcaklar
encok ben eleştiririz siteyı ama fikret abiylede hukukumuz iyidir mesela,kendisi melek gibi kel bi insan.
saygılar hurmetler

Tarih: 10 Şubat 2008, 15:31 - İp: 78.***.**6.91
mechul75
mechul75 (Objektif)
İstanbul / Amatör

Adımız bölücüye çıkarmı?

Tarih: 10 Şubat 2008, 15:52 - İp: 88.***.**5.3
gaijin
gaijin (Objektif)
İstanbul / Meraklı

yaw uzulme kimse demezse ben derim

Tarih: 10 Şubat 2008, 16:04 - İp: 78.***.**6.91
mechul75
mechul75 (Objektif)
İstanbul / Amatör

Derler, derler mevzusunu sen bilirmisin gaijin Usta

Tarih: 10 Şubat 2008, 16:18 - İp: 88.***.**5.3
gaijin
gaijin (Objektif)
İstanbul / Meraklı

bilmemmiii.

Tarih: 10 Şubat 2008, 16:46 - İp: 78.***.**6.91
cappadociaman
cappadociaman (üye)
Artvin / Doğa Fotoğrafçısı

Arkadaşlar araya girip lafınızı bölüyorum ama artık "topic baltalaması" yok...

Konu netlik kazanıp rayına oturana kadar tartışılacak yada topic kapatılacak...

Ne dersiniz iyi olmaz mı?

Tarih: 10 Şubat 2008, 17:36 - İp: 81.***.**7.19
mechul75
mechul75 (Objektif)
İstanbul / Amatör

Burkay abi malesef her topikte olduğu gibi bu topiktede iş geyiğe dönmeye başladı. Tartışmaya devam

Tarih: 10 Şubat 2008, 17:54 - İp: 88.***.**5.3
mechul75
mechul75 (Objektif)
İstanbul / Amatör

Bknz. arkadaşlar biri bana söylesin bu fotoğrafın ne gibi bir görselliği var. Ben tek 1 kare çekebilmek için saatlerce uğraşırken insanların hiç bir görselliği olmayan bu tür kareleri galeriye eklemesi ve bunun galeride yayınlanması hiç hoş değil.

Tarih: 10 Şubat 2008, 19:43 - İp: 88.***.**5.3
dagli
dagli (üye)
İstanbul / Amatör

sevgili mechul75 linkini verdiğiniz arkadaş yani oytun iyi bir fotoğrafçı o fotosunda eminim kendine göre farklı bir bakış vermeye çalışmış. saygılar

Tarih: 11 Şubat 2008, 00:36 - İp: 78.***.**0.237
gorbi67
gorbi67 (Objektif)
İstanbul / Amatör

Öyle fotolar vardırki yanlızca fotodaki duyguyu çeken kendince yaşayıp hissetmiştir.Bunu seyreden yaşayıp hissedemeyebilir. Fotolarda yorum ve beğeni insiyatifi çeken ve seyreden için farklıdır.Direk olarak bir fotonun bu şekilde teşhir edilmesini çok etik bulmuyorum.Kaldıki yüklenen her fotonun 10 numara olacak diye bir kuralı yok.Bizler x fotoğraf sanatçısının tüm fotolarını seviyormuyuz?Hayır.Burda konuşulması gereken konu bence bir fotoğraf linki verip o fotoyu çekiştirmek olmamalı.Bu tarz hoş olmaz.Bu tarz üyeleri daha'da siteden uzaklaştırır.O arkadaşı kırada biliriz.Beğenen veya beğenmeyen gider o fotonun altına öz eleştirisini yapar.Saygılarımla...

#gorbi67' tarafından 11.02.2008 10:08:52 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 11 Şubat 2008, 09:48 - İp: 81.***.**9.247