Fotoğrafçılık Forumları
Konica Fuji Kodak
konica-minolta z3 veya z5 ,fujis5500,kodak dx7590 incelediklerim bunlar.Aradığım yüksek zoom,4mp ve üzeri çözünürlük, kesintisiz kaliteli video çekimi,yüksek zoom'da titremeden kaynaklanan çekim hatalarının olmaması,servis imkanı ve diğer hususlar.
Bilen ustaların ve kullanıcıların değerlendirmelerini bekliyorum,teşekkürler.
burkay üstad sizin değerlendirmeleriniz önemli ,lütfen .
#meka' tarafından 08.05.2005 00:40:35 tarihinde düzenlendi.
)) sevgili yekaga,
haklısınız, bazen bazen kendimi kaybediyorum, normalde tarzım bu değildir. ama burada insanın kimi zaman kendini kaybetmemesi de mümkün değil! normalde ufak bir şehirde kendi hallerinde mesleklerini icra edebilecek kişilerin, burada müşteri kitlelerini genişletmek için bedava reklamlarını yaparken kendilerini fotoğrafçılık alanında dünyanın en büyük otoritesiymiş gibi lanse etmeleri ve başkalarını küçümser bir tavır takınmaları sonunda insanı patlatıyor böyle. tabii bunda suç biraz da hocam, üstadım diye bonkörce paye dağıtanlarda...
Arkadaşlar;
Burada yazmış olduğum yazıdan pişmanlık duyduğum ve gereksiz bulduğum için sildim. Kusura bakmayın.
#bitpire' tarafından 27.05.2005 16:58:03 tarihinde düzenlendi.
#bitpire' tarafından 27.05.2005 17:02:55 tarihinde düzenlendi.
sevgili yekega büyük harfle yazmanın bağırmakla ne ilgisi var.yinede kızıyorsan şayet bundan sonra küçük harfle yazarım.senin gibi bir üyenin centurion gibi bir ukalaya hak vermesine şaşırdım.çünkü ben ne tamirciyim ne de satıcıyım.hiçbir firma ile alakam yok.yani bu işten çıkarım söz konusu değil.yani kimsenin yazısı çıkarıma dokunmuyor.ancak ortada bir gerçek varki burukay bu sitede "gerçekten" bilgili
birkaç üyeden biri.centurion ise sağdan soldan duyma bilgilerle ve sattığı markaların çığırtkanlığını yapmak adına burukay a saldırıyor.
yekaga lütfen burukay ve centurion un daha önceki yazılarını incele.
bak bakalım centurionunmu yoksa burukayınmı daha çok çıkarı var.hani demişsin ya centurion insanların çıkarlarına dokunmuşsun diye.
CENTURION BURUKAY ÇORUM DA OLABİLİR AMA FOTOĞRAFI SENDEN ÇOK DAHA İYİ BİLİYOR.BU İŞE ÇIRAKLIKTAN GİRDİĞİNİ BEYAN EDİYOR.ONCA SENE BOYUNCA FOTOĞRAF İLE İLGİLİ HERGÜN BİR KELİME ÖĞRENSE YETERLİ.SENİN BİRİKİMİN NEDİR ?
BİR KONU DAHA VAR
BEN KOBRA İLE JUGGLER İLE TARTIŞMA DERKEN ŞUNU KASTETMİŞTİM.ONLAR GİBİ ÜYELERİN ARASINDA KENDİNİ OTORİTE İLAN EDİP TAVSİYELERDE BULUNMA.ESAMEN BİLE OKUNMAZ.
Sevgili Tiktak,
Buna benzer daha önce çok tartışma olmuştur. Daha da olacaktır. Sana kızmadım büyük harf konusu bir internet etiğidir. Bilmediğini düşündüğüm için yazdım. Burda kimseden yana bir taraf değilim. Marka model fanatiği de değilim. Siz de olmayın. Ayrıca övmek ve övünmek çok iyi bir şey değildir.
Arkadaşlar,
Bu tartışmanın nereye doğru gideceğini az çok tahmin edebiliyorum. Sevgili tiktak centurion çok da ciddiye alınacak bir arkadaş değil.Bu nedenle senden ve sizlerden ricam bu polemiği daha fazla uzatmayın. Sizlerden rica ediyorum.Lütfen.
Anadoluda bir tabir vardır lütfen kimse üzerine alınmasın :kimseyle sidik yarıştıracak değiliz.
Anadoluda küçük ve ücra bir köşede tamircilik mesleğini hasbel kader icra eden ben Koskoca İstanbulda yaşayan bir fotoğrafseverle konuşacak neyim olabilir? Ben Centurionun bu sitedekilere pabucunu ters giydirebilecek düzeyde bilgi birikimine sahip olduğunu kabul ediyorum .Lütfen artık bu konu burada kapansın!
yaw tiktak,
saçmaladığının farkında mısın? ben fotoğrafçılık sektörüyle mesleki anlamda uzaktan yakından alakası olmayan biriyim. Bir amatör, bir meraklı olarak hasbelkader yabancı dil bilmemin de sayesinde dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmeye çalışıyorum. ve öğrendiklerimi de buradaki başlangıç düzeyindeki arkadaşlarla paylaşıyorum. maddi bir çıkarım olsa ben de bir site kurar ve buradan insanları oraya yönlendirirdim. murat arkadaşımızın dediği gibi amacım ne sidik yarıştırmaktır ne de aşık atmaktır. sen ve senin gibi terbiye ve tartışma adabından bihaber bazı şahıslar, sizi hiç ilgilendirmemesine rağmen hakaretler ederek saldırıyorsunuz. bak yine burkay hocamız çok istirham etti bana cevap vermemenizi! geçen gün de aynı büyüklüğü yekaga'ya saldıran neşe hanımve tembeleryk için istirham etmişlerdi.
sevgili murat,
küçük bir şehirde derken amacım çorum'u ya da seni küçümsemek değil, tam tersine senin hormonlu egonu teşhir etmekti. çünkü sen burada kendini o denli övüyorsun ki, senden iyi dünya üzerinde bu işi bilen yokmuş gibi bir hava çıkıyor. yoksa elbette ki senin mesleğine de mesleki birikimine de saygı duyarım. ama kabul etmelesin ki, fotoğraf makinesinin mekaniği ayrı bir şey, kullanımı apayrı bir şey. ben olaylara bir kullanıcı olarak yaklaşıyorum, sense mekanik açıdan yaklaşıyorsun. tiktak'ın zırvaladığı gibi belli bir markayı asla empoze etmiyorum sense tam tersine belli markalara nedenini anlayamadığım antipatin var. senin ölüp bayıldığın fujifilm markalı dfm'ye sahip olup da beğenmeyen yakın çevremde en az 3 kişi tanıyorum ama senin nefret ettiğin sony, kodak ve olympus kullanıp da memnun olmayan onlarca tanıdığım içinde tek kişi görmedim -ki ben de sony ve kodak kullandım ve halen de kullanıyorum.
şu "ciddiye alınacak biri değil" ifaden dahi, senin artık sağlıklı düşünmeni engelleyecek denli ilerlemiş bulunan hormonlu egonun ürettiği tepeden bakmacı zihniyetinin bir göstergesi. başkaları hakkında hep bu tür yargılarda bulunuyorsun zaten, sorun tam da bu işte! sadece sen ciddiye alınmalısın. başkaları, hele de sana itiraz edecek olurlarsa senin gözünde birer palyaço...
Arkadaşlar,
Bence yeter artk. Bu forum 'la ilk tanıştığım gün ne kadar faydalı, ne kadar samimi ve ihtiyacım olan bir forum diye düşünmüştüm. Birçok konuda yardım aldım, ciddi bilgiler edindim ve kendi deneyimlerimden farklı arkadaşların faydalanmasına çalıştım. Ancak bugün , yeni başlayacak bir arkadaşın 3 marka-model arasından hangisini tavsiye edersiniz gibi bir danışması sonucu gelinen nokta sıkıntı ve utanç verici boyutlara ulaştı. Bu forumda hep fotoğraf ve fot. makinesi sevdalısı , kullanıcısı, meraklısı arkadaşların olduğunu sanırdım. Şimdi buna pek inanasım gelmiyor. Eğer bu foruma ilk bugün rastlamış olsaydım, buradan kendime pozitif birşeyler katabileceğime inanmazdım. Lütfen arkadaşlar. LÜTFEN. Hem forumun hemde kendi seviyenizi düşürmeyin. Aramızda çocuk yok. Burayı takip edenlerin de sıkılabileceğini unutmayın. Bırakın da kimin haklı-haksız olduğuna başkaları karar versin. Burası mahkeme değil ve bu sürtüşmenin sonunda galip açıklanmayacak. Aramızda birkaç kişi dışında genelde profesyonel yok. (öyle sanıyorum, yanılabilirim) , lütfen bu seviyede yada yakın seviyede tartışmalar yapalım ki, çoğunluk faydalansın.
Herkese sevgi ve saygılar....
MArkalar gelip, geçici , kalıcı olan fotoğraf sevgisi...
Fiyat performans incelemeleri ve sizlerin değerlendirmeleri sonunda (biraz da mağaza yöneticisinin özel indirimi sayesinde) fuji s 5500 aldım.
Seviye düşmeden tatlı sohbetleri izlemek hoş oluyor ilgilenen herkese teşekkür ediyorum.
#meka' tarafından 01.06.2005 23:40:10 tarihinde düzenlendi.
İlgili olabilecek konular
-
Fujifilm: Yapay Zeka Fotoğrafçılığı Nasıl Değiştiriyor?
30 Oca. 2023, 15:35 miratcenk
2133515 Mar. 2023, 10:41
miratcenk -
Fujifilm Finepix S2980 Kullananlar Bakabilir Mi?
28 Eyl. 2020, 15:49 rojinrojout
2294327 Mar. 2022, 07:25
sametonsuz -
Fujifilm Finepix S2995 Marka Fotoğraf Makinesi
17 Eyl. 2021, 17:34 elifcokuc
0213517 Eyl. 2021, 17:34
elifcokuc -
-
Fujifilm Xt4 mü Sony A7 III mü Almalıyım
08 Tem. 2020, 15:33 xxray
4396928 Oca. 2021, 23:30
dioloh -
Kodak 35 Lik Film Hakkında Yardıma İhtiyacım Var.
13 Ara. 2020, 02:50 alicgrdmr
2197110 Oca. 2021, 03:14
tugbakuren -