Fotoğrafçılık Forumları
Konica Fuji Kodak
konica-minolta z3 veya z5 ,fujis5500,kodak dx7590 incelediklerim bunlar.Aradığım yüksek zoom,4mp ve üzeri çözünürlük, kesintisiz kaliteli video çekimi,yüksek zoom'da titremeden kaynaklanan çekim hatalarının olmaması,servis imkanı ve diğer hususlar.
Bilen ustaların ve kullanıcıların değerlendirmelerini bekliyorum,teşekkürler.
burkay üstad sizin değerlendirmeleriniz önemli ,lütfen .
#meka' tarafından 08.05.2005 00:40:35 tarihinde düzenlendi.
Umarım bu örnek yeteri kadar anlaşılmıştır.ancak ilave bilgi istersen belirt yanıtlayayım.
sevgili burkay,
bu anlattıkların kağıt üzerinde kulağa hoş gelen bilgiler. ama takdir edersin ki sağlam bir teori her zaman iyi bir pratikle sonuçlanmıyor. kağıt üzerinde, o şu sistemi kullanıyormuş beriki bunu kullanıyormuş bunlar insanları çok fazla ilgilendirmiyor. onlar ellerine aldıkları makinenin gözleriyle gördükleri, kullandıkları, hissettikleri somut özelliklerine bakıyorlar. ve tüm bu özelliklere göre de konica minolta z3 ve z5 pek çok güvenilir değerlendirme sitesinden yüksek puanlar alıyorken, fujifilm'in bir çok modeli orta puanlar alıyorlar.
yine de adamlar kafa yorup sürekli yenilikler geliştiriyorlar, takdir ediyorum ve inanıyorum ki yakın bir gelecekte tüketiciler nezdinde de takdir görecek ürünler geliştirmeyi başaracaklardır.
selam ve sevgilerimle...
MERHABA CENTURION
BURUKAY SAVINI FOTOĞRAFLI ÖRNEKLERLE DESTEKLEMİŞ
VE OLAYI T E K N İ K OLARAK AÇIKLAMIŞ.
SEN İSE HER ZAMANKİ GİBİ O SİTE BOL YILDIZ VERMİŞ ŞU SİTE YÜKSEK PUAN VERMİŞ DİYORSUN.
BİR KONUDA FİKİR BEYAN EDECEKSEN ÖNCE BİLGİ SAHİBİ OLMALISIN DİYE DÜŞÜNÜYORUM.YOKSA KULAKTAN DOLMA YAZARSAN FORUMDAKİLER TATMİN OLMAYACAKTIR.
#özgür foto' tarafından 23.05.2005 15:29:17 tarihinde düzenlendi.
AMA BEN SADECE BURUKAY A MUHALEFET OLSUN DİYE YAZIYORUM DİYORSAN ONA DA SÖZÜM YOK.
Murat bey,
Ben de sayenizde bir fuji s7000 fotoğraf makinesi aldım ve son derece memnunum. ancak anlayamadığım bir şey var.Madem ki burada fotoğraflarla bu makinenin iyi olduğunu ıspatlıyorsunuz oyleyse onlar size niye yedek parça vermiyorlar yani? Ayrıca onların yetkili servisi niye burada cıkıp yazılar yaz(a) mıyor?
Murat Bey, zahmet olmazsa bana bu verilmeyen yedek parça konusunda mail atar veya ararmısınız. Merak ettimde - Sevgiler
forumdaki fujifilm hayranlığının nedenleri anlaşılmaya başlandı!
sevgili özgür foto, birkaç gündür forumda sorun olduğu için mesajına cevap verememiştim. işte cevabım:
Demişsin ki, Burkay'a muhalefet olsun diye yazıyorsan bilemem! Ne demek şimdi bu? Niye Sevgili Murat'a muhalefet edeyim ki? burası bir forum değil mi? herkes istediğini düşünmekte ve yazmakta serbesttir. Murat'ın her dediğine katılmak zorunda olduğumuzu sanmıyorum. Kendisi sağolsun, bir fotoğraf makinesi tamircisi olarak, fotoğraf makinelerinin mekanik yapılarıyla ilgili bilgilerini bizlerle paylaşıyor. Ama ondan öte, her dediğini mutlak doğru diye kabul edecek de değilim. Zira tamircilik ayrı şeydir, fotoğraf makinelerini kullanmak apayrı... Unutmamak gerekir ki Edebiyat fakültelerindeki Türk dili profesörleri en iyi yazarlar, şairler değildir.
buraya 3 tane ne idüğü belirsiz fotoğraf asmakla ve bir iki teknik lagaluga yapmakla fujifilm ne yazık ki iyi makine olamaz. hadi ben makinenin teknik yönlerinden anlamıyorum, ama dünya üstünde bu işleri sevgili murat kadar bilen başka adam yok mu? niye başka kimse çıkıp da evet fujifilm en iyisidir iddiasında bulunmuyor? dünyanın hiç bir saygın fotoğraf sitesinden vasattan yukarı puan alamamış bir marka benim için vasat bir markadır. motorundaki yiv sayısı beni ilgilendirmiyor.
Sevgili Centurion,
Sevgili Positif , sevgili özgürfoto, sevgili juggler, sevgili ugurfoto ve daha adını sayamadığım bir çok dost ve firma kim olduğunu ne iş yaptıklarını ve fotoğrafla ne kadar ilgili olduklarını açık seçik yazmışlar.
Oysa ben senin zaman zaman yazdıklarını okuduğumda senin bir hekime ihtiyacın olabileceğini düşünüyorum ve senin adına üzülüyorum.
Şimdi sende mertçe çık ortaya ve benim "ne idüğü belirsiz"fotoğrafımın olduğunu ve "bir iki teknik yazımla lagaluga" yaptığımı Hangi eğitimin ,hangi bilgi birikimin ve hangi mesleki kariyerinle değerlendirdiğini açıkla bakalım.
#burkay' tarafından 26.05.2005 14:40:28 tarihinde düzenlendi.
İlgili olabilecek konular
-
Fujifilm: Yapay Zeka Fotoğrafçılığı Nasıl Değiştiriyor?
30 Oca. 2023, 15:35 miratcenk
2132215 Mar. 2023, 10:41
miratcenk -
Fujifilm Finepix S2980 Kullananlar Bakabilir Mi?
28 Eyl. 2020, 15:49 rojinrojout
2287427 Mar. 2022, 07:25
sametonsuz -
Fujifilm Finepix S2995 Marka Fotoğraf Makinesi
17 Eyl. 2021, 17:34 elifcokuc
0211517 Eyl. 2021, 17:34
elifcokuc -
-
Fujifilm Xt4 mü Sony A7 III mü Almalıyım
08 Tem. 2020, 15:33 xxray
4394028 Oca. 2021, 23:30
dioloh -
Kodak 35 Lik Film Hakkında Yardıma İhtiyacım Var.
13 Ara. 2020, 02:50 alicgrdmr
2195810 Oca. 2021, 03:14
tugbakuren -