meka
meka (üye)
Trabzon / Meraklı

Konica Fuji Kodak

konica-minolta z3 veya z5 ,fujis5500,kodak dx7590 incelediklerim bunlar.Aradığım yüksek zoom,4mp ve üzeri çözünürlük, kesintisiz kaliteli video çekimi,yüksek zoom'da titremeden kaynaklanan çekim hatalarının olmaması,servis imkanı ve diğer hususlar.
Bilen ustaların ve kullanıcıların değerlendirmelerini bekliyorum,teşekkürler.
burkay üstad sizin değerlendirmeleriniz önemli ,lütfen .

#meka' tarafından 08.05.2005 00:40:35 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 8 Mayıs 2005, 00:11 - İp: yok
centurion
centurion (üye)
İstanbul / Meraklı

sevgili murat,
şair bozuntusu kemal burkay denen şahısla bir akrabalığınız, bir dostluğunuz, bir yakınlığınız var mı?

Tarih: 26 Mayıs 2005, 14:47 - İp: yok
centurion
centurion (üye)
İstanbul / Meraklı

bir de iki de bir eğitimin kariyerin ne diye insanları susturmaya çalışmanı tuhaf bulduğumu belirtmeliyim. bir arkadaşın dediği gibi ankara üniversitesi fen bilimleri enstitüsünde master yapmış olman, askerliğin esnasında bilmem nerede görev yapmanın vb fotoğrafçılıkla alakasını anlayabilmiş değilim. hele bir keresinde de panasonic falan türkiye yetkili servisliğini sana vermek istiyor demiştin de bir arkadaş niye çoruma versinler ki diye sorduğunda "çünkü BEN orada yaşadığım için!" cevabını vermiştin ya, o zaman anladım seni ben...
ben senin kadar hormonlu egoya sahip olmadığım için nereden mezun olduğumu yazmayacağım. yazarsam, bundan böyle artık başkalarına hava basma şansın kalmaz, ayıp olur.
şimdi başta neşe hanım olmak üzere, bilimum müritlerinden karşı saldırı gelecektir. gelsin bakalım, hazırlıklıyım!

Tarih: 26 Mayıs 2005, 14:54 - İp: yok
burkay
burkay (bilir kişi)
Ankara / Firma

Soruyu soran Meka bir Binbaşı yani son kullanıcı amacı iyi bir makine satın almak.Çoklarının yaptığı gibi ortaya bir makine marka ve modelini atıp ben aldım çok memnunum gibi örtülü reklam yapmıyor.Ben bir teknik servis olarak bir markaya neden iyi dediğimi örneği ile ortaya koyuyorum ve sormak istediğin bir şey varsa sorabilirsin diye açık kapı bırakıyorum.Sen tutmuş bana yabancı sitelerin değerlendirme yazılarından yıldızından puanından falan bahsediyorsun...
Sanırım seni hakettiğinden fazla önemsiyorum.

Tarih: 26 Mayıs 2005, 14:55 - İp: yok
burkay
burkay (bilir kişi)
Ankara / Firma

Sevgili centurion ,
Ancak bir palyaço beni bu kadar güldürebilir....yoksa sen ??

Tarih: 26 Mayıs 2005, 14:58 - İp: yok
centurion
centurion (üye)
İstanbul / Meraklı

hah! olay da bu zaten... ben de bunu anlatmak istiyorum. son kullanıcı amacıyla, bir dfm almak. son kullanıcı için makinenin bilmem ne teknolojisiyle çalışması önemli değildir. sürati, çektiği fotoların kalitesi, eğer önemsiyorsa videosunun sürekliliği ve kalitesi vb. gibi unsurlar önemlidir. onun için. verdiği paranın boşa gitmediğini düşünüyorsa, o makine onun için en iyi makinedir. yoksa fotocellli bilmem ne sistemi kullanması son kullanıcıyı ilgilendirecek bir husus değildir.

gelelim gereğinden fazla önemseme bahsine... öyle yapıyorsan zaten hata ediyorsundur. ben okyanusta bir damla isem ne mutlu bana...

Tarih: 26 Mayıs 2005, 15:01 - İp: yok
centurion
centurion (üye)
İstanbul / Meraklı

üstadımızı güldürebildiysek ne mutlu bize...

Tarih: 26 Mayıs 2005, 15:03 - İp: yok
positif
positif (üye)
İstanbul / Firma

off centurion offffffffffffff

Tarih: 26 Mayıs 2005, 18:19 - İp: yok
centurion
centurion (üye)
İstanbul / Meraklı

sevgili positif,
birer firma olarak burada reklamınızı yapmanızı ve hatta aşırıya kaçmamak, başkalarına hakaret etmemek kaydıyla kendinizi övmenizi de normal karşıladığımı belirtmeliyim. Ama dediğim gibi, ne zamanki işin içine hakaret girer ya da ne bileyim kendinizi tanrı tarafından dünyaya gönderilmiş her şeyi bilen vatandaşlar olarak lanse etmeye kalkarsınız, o zaman durum değişir. sizler elbette sattığınız, yetkili servisi olduğunuz malları öveceksiniz. Bizler ise, kullanıcı açısından olayları daha "objektif" olarak değerlendireceğiz. Bu arada istemeyerek de olsa çıkarlarınıza zarar vermiş olabiliriz. Ama bizim için firmalardan çok kullanıcıların çıkarları önemlidir.

Tarih: 27 Mayıs 2005, 08:55 - İp: yok
tiktak
tiktak (üye)
Adana / Meraklı

CENTURION KODAK IN BORAZANCISI OLDUĞUN APAÇIK.
HANGİ FİRMASIN GERÇEK KİMLİĞİN NEDİR BİR AÇIKLA BAKAYIM.
BİRİNCİSİ HERHANGİ BİR ŞAİR İÇİN BOZUNTU KELİMESİ KULLANMAN İÇİN EDEBİ ALT YAPIN YOK.

Tarih: 27 Mayıs 2005, 09:18 - İp: yok
tiktak
tiktak (üye)
Adana / Meraklı

İKİNCİSİ HALA BAŞKASININ ŞEYİYLE ....... GİRMEYE DEVAM EDİYORSUN.BURUKAY SANA TEKNİK CEVAPLAR VERMİŞ SEN YİNE YİNE YİNE X SİTE ŞUNU DEMİŞ Y SİTE BUNU DEMİŞ DİYORSUN.

Tarih: 27 Mayıs 2005, 09:20 - İp: yok