romeo
romeo (üye)
İstanbul / Meraklı

Canon A95 Ya Da Alternatif? Acil

arkadaşlar merhaba. daha önce açtığım başlığa fazla cevap gelmedi. canon a95 almayı düşünüyorum. acele olarak görüş ve önerilerinizi bekliyorum. alternatif olarak söyleyebileceğiniz başka modeller var mı? canon tercihimdir. kolay kullanılabilir ve her ortamda kaliteli fotoğraf çeken bir makina arıyorum. bir de istanbulda en uygun nerden alabilirim?

Tarih: 29 Mayıs 2005, 11:27 - İp: yok
romeo
romeo (üye)
İstanbul / Meraklı

merhabalar. sonunda makinayı aldım arkadaşlar. a95 aldım. katkılarınız için teşekkürler. daha çok soru soracam makinanın kullanımıyla ilgili. bu arada sorduğum bir soruya yanıt gelmedi. memory card ın markası fotoğraf kalitesini etkiler mi. kingston ın 512 sini mağazada bulamadığım için acer in acer gibi birşeydi sanırım markası, ondan aldım işte. nasıl acaba bu marka. 1gb lik ek kart hayli hayli yetecek galiba. saygılar

Tarih: 3 Haziran 2005, 17:07 - İp: yok
centurion
centurion (üye)
İstanbul / Meraklı

hayırlı olsun sevgili romeo... gülegüle kullan.
hafıza kartı olarak sandisk iyi bir marka. ama onun dışında kingston vb. de idare eder. fakat 512 mb veya 1 gb biraz fazla değil mi?

Tarih: 3 Haziran 2005, 17:36 - İp: yok
romeo
romeo (üye)
İstanbul / Meraklı

teşekkürler centurion. valla biraz fazla gibi ama ne olacağı belli değil, bir daha kart fln almayı düşünmek istemedim, almışken tam olsun dedim. neyse, daha kurcalamaya vaktim bile olmadı adam akıllı. bu akşam antalya otobüsünde kurcalarım artık. sevgiler , saygılar...

Tarih: 3 Haziran 2005, 17:47 - İp: yok
etacarinae
etacarinae (üye)
Ankara / Meraklı

+1
sevgili romeo makinen hayırlı olsun. bende de a95 var, bende çok fazla detayını bilemiyorum, yeni yeni öğrenmeye başlıyorum ama yardıma ihtiyacın olursa elimden geleni yapmaya çalışırım.

Tarih: 3 Haziran 2005, 17:55 - İp: yok
dadanagast
dadanagast (muhtar)
Yurtdışı / Amatör

gule gule kullan makineni romeo..

Tarih: 3 Haziran 2005, 20:42 - İp: yok
suysal1
suysal1 (üye)
Denizli / Amatör

Hayırlı olsun, aklını çelemedik

Tarih: 4 Haziran 2005, 10:10 - İp: yok
romeo
romeo (üye)
İstanbul / Meraklı

saolun arkadaşlar. antalyadan bugün geldim. valla hafızayı dert etmeden bir sürü fotoğraf çektim. makinayı tanıma aşamasında bilgilerinize başvuracağım sanırım.

Tarih: 10 Haziran 2005, 12:01 - İp: yok