Fotoğrafçılık Forumları
Zirvede Yakma Sorunsalı 12/07/2009 Pazar
Ateş yakıldı iştişare yapıldı, ne yakıldı ne yakılmadı bilinmez..Ama ateş yakıldı ,sönmeyecek ateş bu..İsteyen istediğini burada gelir yakar artık, emmiler..Ateş hazır..
Ateş-i suzan-i firkat
Ekleyin gali..
[Lazut'un da kulakları çınladı gali ]
Yatsı da okundu gali..
Kes tabi,dağıt,okyanus kesmemiş daha..
Okyanus at harası bulmuş konyada, çeksemmi çekmesem mi diyip duruyor,hara da..
Mazıt ve tüp fiatını bilmiyorum ben anlamam emmi..Binzini biliyorum ama..
yetişme mukabili dönüştede uğrayamadın..eh angarada görüşeceğiz kısmetse..hayırlısıyla sılaya vasıl oldun ya....
evet yetişme mukabili abi. oğlan lilo ve sitik i izlicekmiş sename mertebesinde.
Ben de CD'si var veririm sana bol bol evde izlerler yeni plazmanda noel ardı,,çocuklar erbabında..lilo and stiç ile bir sürü film var gali,viririm sana,sizin olsun ..Renkli TR sinemaskop..
sağol abi. bilmem mi heç verirsin. SEnde bulu rey yazıcı varmikine.
Ne edecen buluğrayı,CD'leri pahalı emmi..Vaz geç o şeyden şimdilik.İleride seyredersin şıkır şıkır, başka raylı bariz olarak..
Geçende eve çocuklara bıraktığım DVD'yi seyretmedilermi ,, ay laktı movit movit II olanı mesela..
Dolu CD var bakam da ayırayım bari..Şimdi deme dvd'imde bozuldu ,deme de..
seyretmezlermi hiç. pek bi memnun oldular.
çalıyo merak etme.
Sen animasyonlu DVD belirt alırım burada dolu..Kırsalda az bulunur emmi..Burada dolu..
Bugünden başladı fırınlar pide yapmaya artık..Dörtyüzgramı birbuçuk lira, yımırtalısı biryediyüzelli lira..Bastane işi birikiyüzelli..
Mikirosta sinirsiz sırt bastırma 29.90 lira,kilo..Ayın yirmidördüne kadar..Elle kesilenden..
Tamam al bakam.
Bastırmaya güvenme emme. Ne eti olabilir acep.
At olacak değil ya emmi, sağlam et,yani..Sığır etidir..
İlgili olabilecek konular
-
Nıkon 70-300vr&tamron 70-300vc Sorunsalı
29 Eki. 2014, 18:33 carpediem1302
0213029 Eki. 2014, 18:33
carpediem1302 -
Nikon D3100 Kullanıcları Sorunsalı
25 Haz. 2013, 23:28 barmyworm89
3265921 May. 2014, 12:57
tahadonmez -
-