Fotoğrafçılık Forumları
Zirvede Yakma Sorunsalı 12/07/2009 Pazar
Ateş yakıldı iştişare yapıldı, ne yakıldı ne yakılmadı bilinmez..Ama ateş yakıldı ,sönmeyecek ateş bu..İsteyen istediğini burada gelir yakar artık, emmiler..Ateş hazır..
Ateş-i suzan-i firkat
Ekleyin gali..
[Lazut'un da kulakları çınladı gali ]
TAbi tabi eminim öyledir.
Bu arada şehitliğe gelenler hiç ama hiç dikkat etmiyor emme. İnsan biraz kendine çeki düzen verir. Plaj kıyafeti ile gelinirmi hiç. Ayıp yani.
Ayıp tabii, şehirdede burada taxi şeferleri şortla penye ile araba kullanıyor müşteri taşıyorlar..
Ayağında da roma sandaleti gali, hiç sorma..,demin kaza oldu aşağıda motora çarptı..
Hani denetleme uygulama kılık kıyafet kuralı vardı, yok demekki,eğitim şart,eğitim..
Yunanistanda kullan bakalım sandaletle mandaletle bayan ol erkek ol,araba kullan,polis arabanın kapısını açıp ayakkabı kontrolü yapıyor ve hemen ceza kesiyor orada,mantaliteye baksana,ne güzel bizde yürrü be kim tutar seni hesabı gidiyor hâla..Topukluyla kullananda dolu çıplak ayakla da..Olur tabi kaza..
Şehitliklere de sokmamaları lazım,lokantalara da..,tatil yörelerinde bile pareo taktırıp sokuyorlar lokantaya filan..
-çemberlitaş hamamına gelip girsen de içeriyi görsen emmi..Çıt yok,kurallı..55 avroya yıkanırsın emme fotoda çeker çıkarsın köpüklü kareleri kurna başında mesela..
yaa kesik çayır hesabı..
Emmi olmaz ama. YArı çıplak şehitlikte ne işin var. Hele bu Alamancılar çok ama çok kırolar. En çok onlar yapıyo. Birde gevurca konuşuyorlar. Ne büyük bir ahmaklık. LEn seni orda adam yerine koymuyorlar ellirinden gelse bi dakka tutmazlar sen şehitlikte yarı çıplak onların dilini konuşuyon. Böyle bunlar emme. En kıl olduğum şeydir.
Ya kimi kime şikayet edeceksin işte mesele bu..Hal hoş olmayan işler, görüntüler hoş değil elbette..O gelen ıda eski duayenler bilir söylerler, oranın en kaba yerinden gelenler derler hep,çünkü onlar Tr duayenler o lisanı iyi kullanırlar ,bilirler zati telafuz mertebesini..Nasıl bizde hala naber concon olayı var ise..neyse mevzu uzamasın..
sokmasınlar böylelerini olsun bitsin..
Sana da hep ters şeyler denk geliveriyor,seyahatnamende gali.
SOrma Hepsini eklicek birazdan. Hafta sonu mukabili gali.
Tamam anladım..sabır edelim gali..
Edin bakam gali.
Nereye kadar emmi.?
Ölünceye kadar.
BAk bakam emmi küçük askere gali.
Baktım baktım,devamı gelsin bir bir..
İlgili olabilecek konular
-
Nıkon 70-300vr&tamron 70-300vc Sorunsalı
29 Eki. 2014, 18:33 carpediem1302
0213029 Eki. 2014, 18:33
carpediem1302 -