Fotoğrafçılık Forumları
Zirvede Yakma Sorunsalı 12/07/2009 Pazar
Ateş yakıldı iştişare yapıldı, ne yakıldı ne yakılmadı bilinmez..Ama ateş yakıldı ,sönmeyecek ateş bu..İsteyen istediğini burada gelir yakar artık, emmiler..Ateş hazır..
Ateş-i suzan-i firkat
Ekleyin gali..
[Lazut'un da kulakları çınladı gali ]
Valla atakan dediğim gibi bazı şeylerin şakası olmaz. BU mühim mevzu. İçi sulandırılmaya gelmez kanaatimce.
HErkes haddini bilmeli. Çoğunlukla Almancılar böyle hareket etmekteler. Türk öğretmenler demekki yatıyor Almanyada.
hissiyat mevzusu pazaremmi, içi boş nesiller yetişiyor, gurbetçisi, hemşerisi yok bu işin...
ikimiz aşağı yukarı aynı yaştayız, benim söylediklerimi anlayabilirsin.
ben daha bu kadar yaş farkı varken yeni nesille aramdaki uçuruma şaşıyorum... yetiştirilme tarzlarımız çok farklı. o yüzden hacısı, hocası,öğretmeni, annesi babası kim varsa bir harf bir kelime öğreten bir daha düşünüp öyle yaklaşsın gençliğe....
Atakan iyi demiş emmi..
Bu arada foturafa baktım. Eyi bir açı yakalanmış. Afferin çekene.
Hangi fouraftı emmi,izlenen o kadar çok ki..?
Konunun foturafı ağbi. Aha bak yukarda ya. Çocukhal r hateşle oynuyo. BEn makinaya bakıyom dombili dombili.
hangi makinaya emmi
Sattığım pentaksa. Daha doğrusu kurtulduğm pentaksa. Bİrazda sen uğraş. Yİhahohahaha.
senin o kurtulduğun pentax ne harikalar çıkartıyor görmek istermisin bak o zaman galerime
İlgili olabilecek konular
-
Nıkon 70-300vr&tamron 70-300vc Sorunsalı
29 Eki. 2014, 18:33 carpediem1302
0213029 Eki. 2014, 18:33
carpediem1302 -
Nikon D3100 Kullanıcları Sorunsalı
25 Haz. 2013, 23:28 barmyworm89
3265921 May. 2014, 12:57
tahadonmez -
-