Fotoğrafçılık Forumları
Zirvede Yakma Sorunsalı 12/07/2009 Pazar
Ateş yakıldı iştişare yapıldı, ne yakıldı ne yakılmadı bilinmez..Ama ateş yakıldı ,sönmeyecek ateş bu..İsteyen istediğini burada gelir yakar artık, emmiler..Ateş hazır..
Ateş-i suzan-i firkat
Ekleyin gali..
[Lazut'un da kulakları çınladı gali ]
Kurban adak keseceğim diye yola düştü gitti hâla kesmemiş okyanus emmi de..
Karşı dağın ardındaki fukaraya da yardım yapmamış daha o..Taa İzmir/Karaburun sahillerinde geziyor kasa ile balık alma mertebesine nail olaraktan bu havada..
Bi köpeği daha kurban eder acemi adam yakında. Adadı ise kesmesi lazım ama dimi.
Evet adadı, konyaya gidince ilk iş keseceğim dedi, kendim hiç bir parçasını oturup yemeyeceğim dedi burada ezan saatinde..Dağıtacak idi ne yaptı ise kendini karaburunda buldu yaz günü acep..
Eskiden çağlar vardı emmi, ilk çağ ortaçağ,yeni çağ yakın çağ değil mi..
Nasılda değişmişsin gali yıllar neler alıp götürmüş zaman kesiti diliminde..Arayacaksın eski günlerini gençliğin kıymetini iyi bil..Uyma sağa sola..
Belki talebe iken İst'da denk gelmişizdir bilemem..Vardı öyle talebeler, bize adres sorarlardı halbuki, ist ne kadar tenha iken..Şimdi kimse kimseye yardım etmez oldu,ortalık sakat çünkü..,anladın değil mi..
Yaşlandın sende gali,emmi..
Gördünmü yakın zamanda yetişi hem..
Bu seferde okyanus emminin arıbasının camı çatlamış,Seydişehir gidengelmez dağlarından aşağıya inerkene..Oranın rakımı yüksektir epey..
#kumköy34' tarafından 14.08.2009 16:49:04 tarihinde düzenlendi.
HEy gidi günler heyy. Emme yaşlanmışım be. Valla ne bu böyle. 10 kilo zayıf imişim en azından gali.
Evet ,bir de bak bakam univ/İst zamanındaki reçetelerine nasıldın o zamanlar mesela.. Yaa..Kilo ver gali,kilo ..
72 kg idim ağbey o zamanlar 72 aynen senin gibi idim.
Evet hâla öyle olman gerek aslında..Bakam da eski foturaflarına tığ gibi olanlardan ekleyeyim gali..
Şabanemmi de iki sene evveli epey genç imiş,lakin o da yıllardan neler alıp götürdüğünün farkında emmi..
Takmayın kafaya,sabır edin..
Teve alacan mı almayacan mı, bilelim de emmi..Galorifere kömür stoku yap kış geliyor irrimezan sonrasında..Yirmigün sonra sobalık olacak oralar elbette..
Ahlat olsa da yesek, varmı ki sizin orada ağaç, yok ki..
Arabaya italyan tüp dakdırmak 1400-1000 arasında world ile taksitle karantili..Emme yakıtta tüp %30 ucuz olacak, ne gereği var ki..Mantaliteye sığmaz..
İlgili olabilecek konular
-
Nıkon 70-300vr&tamron 70-300vc Sorunsalı
29 Eki. 2014, 18:33 carpediem1302
0213029 Eki. 2014, 18:33
carpediem1302 -
Nikon D3100 Kullanıcları Sorunsalı
25 Haz. 2013, 23:28 barmyworm89
3265921 May. 2014, 12:57
tahadonmez -
-