Fotoğrafçılık Forumları
Zirvede Yakma Sorunsalı 12/07/2009 Pazar
Ateş yakıldı iştişare yapıldı, ne yakıldı ne yakılmadı bilinmez..Ama ateş yakıldı ,sönmeyecek ateş bu..İsteyen istediğini burada gelir yakar artık, emmiler..Ateş hazır..
Ateş-i suzan-i firkat
Ekleyin gali..
[Lazut'un da kulakları çınladı gali ]
ne köyü.
iki slotlu makinayla ne çekimler yapar benim ileri amatör kocaman gönüllüm..al gözüm seyreyle..ölüdeniz mukabili..bir kerecik gitmişliğimiz var..
Ovacıkta merkezinde kalıyor okyanus..Aşşağı mahalle yanıyor o yukarıda tepede kalıyor havızlı otelde..Yeri iyi rahat emminin,bakalım yarın denize girme işi ne olacak asıl sorun o emmide..
Zoomu hazırla öyle in emmi aşağıya, hep lazım olacak sana, hakkımı helal etmem bak ha..Kompakla da geniş açı çekersin fena mı..!!
Erken yatma geç yatsanda erken kalkarsın orada zati, kayaköy kekiklerini kopar topla arabaya at altındeşe kadar kokar hep yolda uzun saplı kekikler..
YArın fethiye civarında deniz 50 cm yükselecek ihtimal mukabili.
Okyanus emmi yolculuk sonrasında bir otuzbeşlik şart orada bu saatte,lakin nerede o pazaremmi de, yimez içmez o şimdi..
pazaremmi şimdi cavırlarla galıyo Öztürk apartta. pazaremmiyi bozmasalar bari
Okyanus, Öztürk apart da yabancı değil. Anamın amcoğlunun mekan..
Ben pazaremmiye bir kroki hazırlıyayım da baksın buradan wireles ile..Boğulmasın bari orada..
kumköy abi, sen de gelseydin keşke. Bulları o kadar iyi biliyon ki bana bilenem rehberlik ederdin
O özturk apart otelcileride tanırım herkeside girgin emmi..yunusmotelide orada zati git bak..
Götürsene pazaremmiyi hisarönü yolu az ileride özturke yakın, kebab pide lâh [macun] yedirsene onlara bol bol orada serin serin ..
Hasta olmasan gelecektim gali dalamanlı malamanlı uçakla,başka sefere..
Bak emmi iyice kritik et buraları..
İlgili olabilecek konular
-
Nıkon 70-300vr&tamron 70-300vc Sorunsalı
29 Eki. 2014, 18:33 carpediem1302
0213029 Eki. 2014, 18:33
carpediem1302 -
Nikon D3100 Kullanıcları Sorunsalı
25 Haz. 2013, 23:28 barmyworm89
3265921 May. 2014, 12:57
tahadonmez -
-