Fotoğrafçılık Forumları
Zirvede Yakma Sorunsalı 12/07/2009 Pazar
Ateş yakıldı iştişare yapıldı, ne yakıldı ne yakılmadı bilinmez..Ama ateş yakıldı ,sönmeyecek ateş bu..İsteyen istediğini burada gelir yakar artık, emmiler..Ateş hazır..
Ateş-i suzan-i firkat
Ekleyin gali..
[Lazut'un da kulakları çınladı gali ]
mustafa fırsat bulamamış olmakısın..f ikinoktasekiz e bakacaktın..bakmadan özgür e sor istersen..adına cevab vereyim : çok iyi lenstir ben kefilim , olacak.....hele fiyat-fayda dengesi olarak..hem ff ye birebir uygun olması..hani d700 mukabili..varsayalım şimdilik olmadı..kesit çekilir,çekilende yeteri kadar iyi netice alınır.....
Boşverin sinüzütü münüzütü. Sattım bugün ayponu. bi tane nokya 6620 klasik aldım birde 450 tl verdiler. Bundada hir bişey varmış.
5 mp karl zays obcektifi bilem var. Navigasyon hediyeli hemide.
BEnim ayponu 900 e satmış gibi oldum yani.
Yarı fiyatına tam olarak. Zaten adımız yarıcıya çıkmış.
NEyse ne anlatcem bakın. Efenim 6620 nin karantısını falan yazdılar. DEdimbi kontrol edin benim aldığım birşey sağlam çıkmaz. Abi olmaz dediler. Siz kontrol edin dedim. Ana bi taktılar.Ekran çatlamış. DEdim üzülmeyin zaten teamüllere göre sağlam çıkması mümkün değildi.
Allahım sen bu bedeviyi koru...
beni güldürdün ya Allah'"ta seni güldürsün...
yuh artık bir de alır almaz ekranı çatlattın helal olsun ne diyeyim ben bekliyorum mintax ne zaman arıza vercek diye ya havasından ya suyundan kapmıştır diye düşünüyorum
abi bence sen abdestsiz dolaşıyon bu ne ya eline aldığını anında kurutuyorsun
maşallah dediğin kırk gün yaşamıyor derler böylelerine
Afiyet şeker olsun dostlar.. Muhabbetiniz bol olsun..
Aşka geldim, link yapıştırayım bari.. Tıklayın.. Öğrenmenin yaşı yoktur ...
mete abi harika bir site bir sürü dil var seç beğen hangisini öğrenmek istersen aynı nickimle aratıp eklersin değil mi beni
Eklerimde.. Kaydolduydum, vakit ayıramadım bi türlü. Eve internet bağlatmadım, gündüz oradan-buradan kullanıyorum işte.. Eklemezmiyim, Lost hopum..
İlgili olabilecek konular
-
Nıkon 70-300vr&tamron 70-300vc Sorunsalı
29 Eki. 2014, 18:33 carpediem1302
0213029 Eki. 2014, 18:33
carpediem1302 -
Nikon D3100 Kullanıcları Sorunsalı
25 Haz. 2013, 23:28 barmyworm89
3265921 May. 2014, 12:57
tahadonmez -
-