Fotoğrafçılık Forumları
Zirvede Yakma Sorunsalı 12/07/2009 Pazar
Ateş yakıldı iştişare yapıldı, ne yakıldı ne yakılmadı bilinmez..Ama ateş yakıldı ,sönmeyecek ateş bu..İsteyen istediğini burada gelir yakar artık, emmiler..Ateş hazır..
Ateş-i suzan-i firkat
Ekleyin gali..
[Lazut'un da kulakları çınladı gali ]
Dedik ya klima çarpıyor emmi, sende de kulunç var bayağı ama, hiç gitmez o kulunç vücuttan sırttan mesela..
Klima olmasın da bişi olmaz,kar yağsın çık dağa bayıra ceketle hasta olmuyoruz emme..Gazı bile dandik artık klimaların da filitreleri de..Her tükkanda bankada evde salonda hemde uzun uzun olan klima aletleri, ceryan mı dayanır bu millete, döviz gidiyor dışarıya zati..
Sen akustik kroniksel sinüzit olma da bu ara, denizde tuzlu çek burnuna temiz denizde ama kıyıda değil..
tamam tamam çekerim. sinüzüt başa bila zati. sanada geçmiş olsun gali.
Bak mavi izciye sor lens için filan gitmeden ne alacak isen ,kafanda kalmasın soru işareti..
sordum
Ef 2.8 sat işte bak isteyen var emmi, altıyüze ver gitsin..
dur bakam bi emmi.
tatilden gelince dedim şimdi değil kullan bak evvela, karartma geceleri, pardon kararmama neticeleri..ef ikinoktasekiz..
kararma değil ağabey böyle netsizleşme var.
sinüzite
acı kavunu bitkisinin sütü mustafa abi bilirsin sen
ama seyrelttiriyorsun eczanede
yoksa kesin çözüm nasıl bilirdiniz...
atoo abicim denemediğim birşey kalmadı bu sinüzit için ameliyatı erteliyorum ahbire bakalım hayırlısı. menenjite çeviriyormuş daha sonra haberiniz olsun
İlgili olabilecek konular
-
Nıkon 70-300vr&tamron 70-300vc Sorunsalı
29 Eki. 2014, 18:33 carpediem1302
0213029 Eki. 2014, 18:33
carpediem1302 -
Nikon D3100 Kullanıcları Sorunsalı
25 Haz. 2013, 23:28 barmyworm89
3265921 May. 2014, 12:57
tahadonmez -
-