kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

Zirvede Yakma Sorunsalı 12/07/2009 Pazar

Ateş yakıldı iştişare yapıldı, ne yakıldı ne yakılmadı bilinmez..Ama ateş yakıldı ,sönmeyecek ateş bu..İsteyen istediğini burada gelir yakar artık, emmiler..Ateş hazır..

Ateş-i suzan-i firkat

Ekleyin gali..

[Lazut'un da kulakları çınladı gali ]

Tarih: 13 Temmuz 2009, 17:59 - İp: 88.***.**1.21
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Nasıl olduysa aypon bozulmadan sattım. Sony tv de hiç araza yapmadı maaşelleh. Bu arada 6220 kullanan varmı.
Bunun navigasyon aktive ediliyormuş nasıl sa.

Tarih: 3 Ağustos 2009, 19:03 - İp: 85.***.**9.69
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

Navigasyona bakacam derkende kaza maza yapmada yolda felam emmi..

Last; sinüzit için teknoloji ilerledi gali, bir ara git lokal anestezli bir amliyat ol gel..Yaşın genç ileride çekme bari..Nıt nıt olmazsın da..

Evet atakan acı patlıcanı kırağı çalmaz emme bamyada faydalıdır,yiyin çiğ çiğ, 1/2 kilo iki lira ..

Şabanemmi klima yüzünden biraz hastayım çıkamadım biryere, ekipman başka yerde ben başka yerdeyim,ayaklanınca kaçacağım o dakika zati..Bakma tükkan ile çiftlik arasında bişi olmuyor sana,doğal ortam geneli gıyabında..

Tarih: 4 Ağustos 2009, 00:26 - İp: 78.***.**3.143
okyanus.
okyanus. (üye)
İstanbul / Profesyonel Fotoğrafçı

Kumköy abi yarın telini açık tutarmısın seni aramam lazım.
Bugün aradım çekemiyordu senin tel beni keza.

Tarih: 4 Ağustos 2009, 00:45 - İp: 85.***.**7.214
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

Tamam emmi ,yarın ara..Senin tel'de bişi var gali emme ara sen gene de, çekmeyen yerde denk gelmiştir zati..

Bak adamın biri ne güzel çekmiş gitar serenomisini..Tatilde sende çek bişiler bari..

Tarih: 4 Ağustos 2009, 03:32 - İp: 88.***.**0.40
sabanersan
sabanersan (üye)
Bursa / Meraklı

mustafa geçmiş olsun..sen iyi ol..gerisi laf..az daha okuyup başbakan olacaktım..evde,arabada,işyerinde klimayı yasaklayacaktım..istisnasız..bak insanlar ne kadar rahat edecekti..

Tarih: 4 Ağustos 2009, 08:28 - İp: 78.***.**2.211
last hope
last hope (Objektif)
Amasya / Meraklı

geçmiş olsun Mustafa Abi. benim iş biraz uzun genel anesteziden aşağısı kurtarmaz hep o yüzden erteliyorum ameliyatı.
Mustafa Abi bu adamın biri bi torpil yapsın da fotoğrafını çektiği gitar serenomicisi bir gitar kursu verir mi acep

Tarih: 4 Ağustos 2009, 08:34 - İp: 81.***.**7.150
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

Sağolun, iyi olunda hepiniz..
Yarın kandil, iyi kandiller..

Gitarcı kız kurs verir tabii, pasaport mukabili gidip gelmen gerek imiş, sen sıvastan dışarı çıkamıyorsun nasıl olacak o iş acep..?

Köpek ama masraf açmış okyanusun arabasına sormayın hiç emmiler..

Pazaremmi'ninde keyfi gıcır şu an,halinden memnun ve rahat Feth/ovacıkta tepedeki otelde..

Bugün TV'lerde de diyordu yaz gribi diye,sebebi klimalar imiş..Dandik ve otantik klimalar yani..Çaresi bitkisel doğal besinler ile atlatılıyormuş,dinlenerek..Önünde bir dk kalsan çarpıyor adamı..

Lasth foturaf çek foturaf, el sende elalem sende, hadi bakam..

Tarih: 4 Ağustos 2009, 22:01 - İp: 88.***.**6.14
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

geldik gali. fetiyeye. zor geçti yolculuk mertebesi. navigasyon sağolsun bizi dağ yoluna yönlendirdi. taş düşme mukabili olmuş. yollar berbat.
navigasyon abla konuşuyo. bakmaya gerek yok. yollar santim santim biliyo. emme gezmiş. sola dön sağa dön 400 metre kaldı, 100 metre kaldı falan fıstık.

Tarih: 4 Ağustos 2009, 22:10 - İp: 88.***.**8.14
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

yolda mgirgin beni buldu. nası bulduysa gali. pazerbeyyyy dedi bana. he dedim bende . sen kimsiniz tanıyamadım dedim. sağolsun yidik içtik.
yarın bakam gezcez gali.

Tarih: 4 Ağustos 2009, 22:35 - İp: 88.***.**8.14
okyanus.
okyanus. (üye)
İstanbul / Profesyonel Fotoğrafçı

Sen geleceksin diye kimse gitmedi fethiye buluşmasına. tek başına kendinle buluşarak muradına ermişsindir mutlaka.

kumköy abi benim arabaya bir kez daha sponsor oldu. disk balata volan dişlisi gibi parçaları piyasanın yarı fiyatına uzun vadeli almamı sağlayarak fotoğraf sanatına yaptığı katkılardan ötürü kendisine teşekkür etmeyi bir borç ve vazife bilirim.

pazarağa köyde niye kalmadında ovacığa attın kendini. köy beğenmezmi oldun tatile çıktım deyi.

Tarih: 4 Ağustos 2009, 22:42 - İp: 88.***.**5.233