Fotoğrafçılık Forumları
Vahdet-i Vücut Çu Yaşar Nuri
Habertürkte biraz önce seyrettim .Beyefendinin son icadı bu olmalı. Allahı n kainattın veya dönen sürecen kendisi olduğunu söyledi. Yani büyüyen , genişleyen zaman içinde yüzüp giden kainat Allahın ta kendisi imiş.
Monistler veya vahdeti vücutçular ehli sünnet inancında sapık olarak gürülmüşlerdir. Zİra Allah hariç herşey yaratılmıştır. Allah yaratık değildir. Bizler veya kaanat Haşa Alllahın bir parçası değiliz.
Bu adam niye böyle şeyleri ortaya atıyor anlamıyorum. Ancak bu son ortaya attığı şey kesinlikle İslam inincı dışı. Geçi geçende evrimi İslam alimleri ile tasdike kalkmıştır. İsam alimi derken müslüman görünen diyelim.
Çok ahlaklı canım..Din adamı ya..
merak etme Mustafa hele bir çağırsın o zamn görüşürüz
Hususi arabayla başta seni aldıracaklar pazaremmi,seni..canlı yayına..
yaşar nuri hocaya bir mail atayım, bu forumun linkini vereyim... belki kendi hakkında yazılanlar ve yazanlar hakkıında bir şeyler yapar... haberturk gazetesinde köşesi vardı sanırım en son...
Gir hürpartiye oradan da ulaşırsın fuji..
Hadi bizi geçtik siteye bir şey olacak ..Aman fuji etme eyleme gözünü seveytim
Sanada özel araba yollarlar lazut emmi.. canlı yayına..
Din adamı değil lazut hocam, din adamı değil. Kim dedi sana O'nun din adamı olduğunu? İnternette mi buldun yine
Kumköy abi, halkın yükseliş partisi dicektin galiba. Hür parti, eski Yaşar Okuyanın partisi değil miydi? Gerçi birleştilerdi bi ara onlar Yaşar Nuriyle emme ne oldu bilmem
Öhhü öhü öhü..özür dilerim Mustafa..Yahu bu parti başkanı bu din adamı sözüme de bir düzne methiye dizip isptlamayan falan falandır der mi?
Lazut hocam, onu bilmem de sen adamcağıza bu kadar iftira attıktan sonra, kesin sana da bi iftira dinciliğinin veledi derdi kanımca
İftira mı? ..töbe töbe..hadi ben ona iftira attım diyelim...Attığım kişi bir kişi..
O koskoca İslam dinine iftira atıyor..Milyonlarca insanın imanına iftira atıyor..O bunun hesabını nasıl verecek onu hiç düşündün mü?
Üstelik o kitap senin elinde var Mustafa o sayfalarda o ifadeler var mı yok mu?
Tvlerden duytduklarım onun ağzından duyduklarıma sen nasıl iftira dersin..Ben sana kitaplarından hiç birini okumadım ama tvlerdeki tartışmalrını dinledim, bizzat karşılıklı kendisini dimledim diyorum ama sen bana hlen daha iftira atıyorsun diyorsun.
Valla şimdi kalbimi kırdın işte..Mümkünse bu konuyu kapatalım.
Not:yoksa Y.Nuri ile bir yakınlığın mı var senin
İlgili olabilecek konular
-
Beautiful Girls İn Your City For Night - Verified Maidens
08 Kas. 2024, 09:47 50ner
02708 Kas. 2024, 09:47
50ner -
-
Search Sexy Girls From Your City For Night - Verified Ladies
31 Eki. 2024, 18:30 serefbaba
07531 Eki. 2024, 18:30
serefbaba -