Fotoğrafçılık Forumları
Vahdet-i Vücut Çu Yaşar Nuri
Habertürkte biraz önce seyrettim .Beyefendinin son icadı bu olmalı. Allahı n kainattın veya dönen sürecen kendisi olduğunu söyledi. Yani büyüyen , genişleyen zaman içinde yüzüp giden kainat Allahın ta kendisi imiş.
Monistler veya vahdeti vücutçular ehli sünnet inancında sapık olarak gürülmüşlerdir. Zİra Allah hariç herşey yaratılmıştır. Allah yaratık değildir. Bizler veya kaanat Haşa Alllahın bir parçası değiliz.
Bu adam niye böyle şeyleri ortaya atıyor anlamıyorum. Ancak bu son ortaya attığı şey kesinlikle İslam inincı dışı. Geçi geçende evrimi İslam alimleri ile tasdike kalkmıştır. İsam alimi derken müslüman görünen diyelim.
pazarbey boşa kürek çekiyon kütahyada
bi müşteri geldi az önce 35 bin liralık alacak için avukat icra yazısı yazmış icraya bi gitmeden tahsil etmişler avukat 6 bin lirasını almış yuhhhh dedim...
fetoş hakkında bütün suclamalar düşürüldü ne surgun hayatından bahsediyosun sen?
işler iyi. ne yapalım silivri ye gidip geliyoruz habire
lazut hocam, ne çifte standartı... ben yazımda f. hocadan hiç bahsetmedim ki... hatta bazen ben de bu hataya düşüyorum diye iğneyi kendime de batırdım... bence bir daha oku yadığımı...zaten seninle f. hoca ile ilgili tartışmış anlaşmıştık, ben o zamandan beri hiç bir zaman bu konuya forumda girmedim ,öyle hatırlıyorum ...
diğer yazdığın ise, olabilir tabi, felsefe, siyaset bunlar tartışılacak... ama bir insana "müslüman görünen" dersen, o zaman dinini inancını tartmış olursun, "banyoda basıyoz" dersen, iffetine laf atmış olursun, hem de arkasından ... bunlar bu forumda yazıldı, sen yazdın da demiyorum, yanlış anlama lütfen hocam...
saygılar sevgiler, iyi tatiller (1 mayıs kominist tatili )...
Ya kardeşim bırakın milletin banyosunu saunasını cakuzisini.
Siz öyle diyorsunuz ondan sonra millet feyzbukta fetullah bakir mi diye grup kuruyor. O zaman bende onlara birşey diyemiyorum verecek cevabım kalmıyor ki.
yAŞAR nURİ beyi de al yanıına ustam MEKE ye gel.orada anlatırsın kendisine.
16-18 MAYIS 2009 tarihleri arasında gerçekleşecek olan "İVRİZDEN MEKEYE BOZKIRIN BÜYÜSÜ FOTOĞRAF BULUŞMASI" etkinliğine katılmak isteyen dostlarımız için başvurular başladı.Aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.
Sizleri en iyi şekilde ağırlayabilmek için bütün hazırlıklarımızı tamamlıyoruz.
http://www.bekdikler.org/meke.aspx
bekleniyorsun ustam...
Mekici hemşerim ben de cumartesi akşamı ereğli de olacağım aksilik olmazsa.
Pazar iştirak ederim o gün nerde olacaksanız.
................................................
Sevgili fuji hayır siz bahsettiniz demeim.:Ancak hepinize ayrı ayrı cevap verirken aynı cümle içine sizi de koydum ve hliyle böyle bir sonuç çıktı..Tıpkı benim mesajlarımın hiç birinde Y.Nuri falan yerde basıldığını yazmamaış olmam gibi..
Evet ben bu kişinin özel hayatı le lgili hiç bir söz demedim..Ama ben iftira ile suçlandım..
Konu bu değil ..Konu Meke Gölü buluşması..
Hadi oraya da gelin orda bir çatırda kalır sabaha kadar tartışırız..benim çadırım 3 kiişilik..
E yan tarafa ta pazar emmi bir çadır kurar ...Yanına da okyanus ile gaijini alır..Sabah kadar
#lazut' tarafından 30.04.2009 16:44:11 tarihinde düzenlendi.
#lazut' tarafından 06.11.2016 01:43:26 tarihinde düzenlendi.
35 bin liranın vekalet ücreti 8.400 lira yapar. PAzarbey o paraya hayatta iş yapmaz.
abi yüzde kaç alıyosunuz yavvv
35.000 8.400 lira
alacaklı hibe etse daha iyi sevaba girer bari
İlgili olabilecek konular
-
Baki Kılıçarslan Anam Türküsü Bozlak
24 Kas. 2024, 21:05 prodersler
02824 Kas. 2024, 21:05
prodersler -
-
Caz'ın Kadrajı'nın Bu Haftaki Konuğu Cenk Mirat Pekcanattı
15 Kas. 2024, 13:35 miratcenk