Fotoğrafçılık Forumları
Vahdet-i Vücut Çu Yaşar Nuri
Habertürkte biraz önce seyrettim .Beyefendinin son icadı bu olmalı. Allahı n kainattın veya dönen sürecen kendisi olduğunu söyledi. Yani büyüyen , genişleyen zaman içinde yüzüp giden kainat Allahın ta kendisi imiş.
Monistler veya vahdeti vücutçular ehli sünnet inancında sapık olarak gürülmüşlerdir. Zİra Allah hariç herşey yaratılmıştır. Allah yaratık değildir. Bizler veya kaanat Haşa Alllahın bir parçası değiliz.
Bu adam niye böyle şeyleri ortaya atıyor anlamıyorum. Ancak bu son ortaya attığı şey kesinlikle İslam inincı dışı. Geçi geçende evrimi İslam alimleri ile tasdike kalkmıştır. İsam alimi derken müslüman görünen diyelim.
Fetullahın cia ajanı olduğunu Abd mahkemesi söylüyor. Abd savcıları söylüyor. Mahkeme tutanaklarına geçmiş bilgiler bunlar.
Bir de bu din tüccarı tayfası neden her kuyrukları sıkıştığında abd de alır soluğu? Anavatan orasımı ? Neden bir islam ülkesine kaçmaz hiçbiri bunların.
İmam emeklisi olmak varmış. Abd de çiftlikte yaşayabilecek kadar emekli maaşı alıyor adamlar.
kitap yazıp satıyormuş okyanus hocam para kaynağı orasıymış...
abd, çiftlik, jeep kahya uşak falan deyince aklıma bişey geldi.
İsraf haram değil mi?
bu yaşam standartları israfa girmiyor mu...
neyse konuyu saptırıyorsunuz diye kızacaklar şimdi...
Atakan konuyu niye saptırıyorsun şimdi
Not:Çok kızdım çooook..
Sevgili cnnci. olsun hocam..Konuştrdukları kadar konuşurum be
başıma gelecekleri bildiğim için sustum zaten...
Eyi aha ben de susdum..Bundan sonra gözlrim konuşacak..
yasar nurinin sozleri fetva degildir bir, kimseyi baglayıcı degildir iki..
kendi fikridir, katılırsınız yada katılmazsınız..benim dinim hakkında bin tane hurafe atan adamı tutup şeyh mürit yapacaksınız,ondan sonra işe gelmeyeni soytarı şarlatan...
--
fetoş lafından niye rahatsız oldun?
benim ülkemin bütünlüğünü baltalamaya calısan amerika ajanına fetoşta derim totoşta derim..hz. Muhammedi yok sayan adama fetoşta derim totoşta, savcıları hakimleri satın alın, parası yandaslardan bulunur diyen adama fetoşta derim totoşta...
bende okudugumdan,izledigimden, gordugumden bahsediyorum ne oldu niye iftira olduki şimdi birden?????????????????????????????????????????????????????????
yasar nuri madem işinize gelmiyor,aykırı düşüyor,işinize gelenin videosunu izleyın ozmaan..ama sesini acıp izleyin..birde tavsiye izlediginiz fetoşun degilde yasar nurinin videosuymus gibi dusunup izleyin,belki goz acılmasına daha yardımcı olur..
cennetten arsa nasıl alınırı ögrenin, iki-üç yılda trilyonluk servet nasıl yapılır onu ogrenin, imam maaşıyla amerikada çiftliklerde nasıl yasanır onu ogrenin..
------
yaşar nurinin kendine hayrı olsa oda gider amerikada yasardı, madem oyle hayırlı adamlardan bahsedelim..
gözlükleri cıkarıp izleyelim ama...full hd izleyelim,stereo izleyelim.. baska turlu mümkün degil gormek duymak...
Gaijin çok uzun yazmışsın. Okuyamıcem . Belki sonra okurum. E okyanus nassın bakam. İşler nasıl. Bizde çok durgun. Yaşar nuri gelmedimi hala.
#lazut' tarafından 06.11.2016 01:41:50 tarihinde düzenlendi.
İlgili olabilecek konular
-
Beautiful Girls İn Your City For Night - Verified Maidens
08 Kas. 2024, 09:47 50ner
02908 Kas. 2024, 09:47
50ner -
-
Search Sexy Girls From Your City For Night - Verified Ladies
31 Eki. 2024, 18:30 serefbaba
07631 Eki. 2024, 18:30
serefbaba -
4x6 Vesikalığı 10x15 Kağıda Action