pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Vahdet-i Vücut Çu Yaşar Nuri

Habertürkte biraz önce seyrettim .Beyefendinin son icadı bu olmalı. Allahı n kainattın veya dönen sürecen kendisi olduğunu söyledi. Yani büyüyen , genişleyen zaman içinde yüzüp giden kainat Allahın ta kendisi imiş.
Monistler veya vahdeti vücutçular ehli sünnet inancında sapık olarak gürülmüşlerdir. Zİra Allah hariç herşey yaratılmıştır. Allah yaratık değildir. Bizler veya kaanat Haşa Alllahın bir parçası değiliz.
Bu adam niye böyle şeyleri ortaya atıyor anlamıyorum. Ancak bu son ortaya attığı şey kesinlikle İslam inincı dışı. Geçi geçende evrimi İslam alimleri ile tasdike kalkmıştır. İsam alimi derken müslüman görünen diyelim.

Tarih: 27 Nisan 2009, 21:11 - İp: 78.***.**0.40
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Tarih: 3 Mayıs 2009, 23:39 - İp: 85.***.**3.54
fujisever
fujisever (Objektif)
Hatay / Amatör

tebeşirin kilosu kaça hoca bu aralar...

Tarih: 4 Mayıs 2009, 00:51 - İp: 78.***.**4.3
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

Takâtsiz kaldın değil mi pzaremmi.?

Tarih: 4 Mayıs 2009, 22:19 - İp: 78.***.**7.84
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Evet ağabey. Kendimi taptakatsiz hissediyom. YAtıp uyuyasım var hep.
Okyanus noldu marşallı pembişi ile dönebildimi acep.

Tarih: 4 Mayıs 2009, 23:38 - İp: 88.***.**2.255
fujisever
fujisever (Objektif)
Hatay / Amatör

bende de vardı, o bahar yorgunluğu... ders çalışmama gerektiğinden biraz zorladım kendimi, geçti... saldın mı bir daha toparlayamıyorsun... en son bisikletle 10km gittim geldim, arsuzun bir köyüne... 20 km yaptım, üstüne de bir sıcak banyo, hiç bir şeyim kalmadı, ertesi gün zımba gibi kalktım...

spor, terlemek, duş çok iyi geliyor, vücut pasını atıyor... bir de nar suyu, yeşil çay gibi sıvılar yanında da kivi gibi c vitamini deposu...

çözümler bunlar emmi... irade gerektiriyor biraz, sabah erken kalkıyorsan, öğlen yarım saat bir saat kestir, iyi gelir... en azından öğleden sonranı kurtarmış olursun...

Tarih: 4 Mayıs 2009, 23:47 - İp: 78.***.**6.121
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Ohhoo kimyapcek o kadar işi. Hem burda havalar 10 derece gibi. Soğuk daha bisikletle bi 10 km git bidaha kalmada mertebeleri. (Kumköy abim gibi oldu valla)

Tarih: 4 Mayıs 2009, 23:54 - İp: 88.***.**2.255
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

Okyanus efendi aslansütü içiyordur bazı emmilerle orada herhalde..Malum trakyadan sonra en çok şişesatılan kent orada zati..İstatistik genelinde..

Tarih: 4 Mayıs 2009, 23:56 - İp: 78.***.**7.84
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

ypmaz diyemem yapar valla.

Tarih: 5 Mayıs 2009, 01:09 - İp: 88.***.**2.255
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Bu arada topk kirliliği yapmayalım. CHP ilk defa hayırlı bi işe el atmış. Organ bağışının zorunlu olmasını kanun haline getirmek için tasarı sunmuş.
BEn bunu sonuna kadar destekliyorum. Zİra organ bekleyenlerin acısı tahammül sınırlarının çok ötesinde.

Tarih: 5 Mayıs 2009, 07:57 - İp: 85.***.**8.188
cncci.
cncci. (üye)
İstanbul / Firma

ozaman haberal da serbest kalmalı bence

Tarih: 5 Mayıs 2009, 08:10 - İp: 78.***.**4.89