pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Vahdet-i Vücut Çu Yaşar Nuri

Habertürkte biraz önce seyrettim .Beyefendinin son icadı bu olmalı. Allahı n kainattın veya dönen sürecen kendisi olduğunu söyledi. Yani büyüyen , genişleyen zaman içinde yüzüp giden kainat Allahın ta kendisi imiş.
Monistler veya vahdeti vücutçular ehli sünnet inancında sapık olarak gürülmüşlerdir. Zİra Allah hariç herşey yaratılmıştır. Allah yaratık değildir. Bizler veya kaanat Haşa Alllahın bir parçası değiliz.
Bu adam niye böyle şeyleri ortaya atıyor anlamıyorum. Ancak bu son ortaya attığı şey kesinlikle İslam inincı dışı. Geçi geçende evrimi İslam alimleri ile tasdike kalkmıştır. İsam alimi derken müslüman görünen diyelim.

Tarih: 27 Nisan 2009, 21:11 - İp: 78.***.**0.40
okyanus.
okyanus. (üye)
İstanbul / Profesyonel Fotoğrafçı

Yalan değil eskiden katılıyordum öğrenciyken ve hukuk bürolarında çalışırken.
Şimdi o eylemcilerin çoğu da geleceğin mühim isimleri olacak benim gibi.
Cumhuriyet mitingi olsa giderim ama yine.
17 Mayıs ta Ankara da buluşalım.

Cdi motorlar az yakıyormuş. Ama normalde mercedesin küçük araçları bile aşırı yakmasıyla ünlü. A sınıfı ve B sınıfı olanlar mesela.
Mercedes diye de bir arabaya 150-200 milyar verilmezki.
Geçenlerde benim müvekkilin birisiyle arkadaşı o da benim müvekkil gerçi 150 şer bin euroya S sınıfı mercedes almış. 500 cdi mi ne. Birkaç sefer bindim ama binmez olsaydım. İnsan öyle bir arabaya binince afedersin e200 bile eşek gibi geliyor binesi gelmiyor.
Hayelim 55 yaşıma gelince bir tane S sınıfı mercedes almak.

Tarih: 1 Mayıs 2009, 22:17 - İp: 85.***.**7.18
sabanersan
sabanersan (üye)
Bursa / Meraklı

kararlı olmak ne güzel bir şey..alacağım arabada,motorda hazır..bugün dükkanın hemen yanına yanaşmış..s63 amg gibi şeyler yazıyordu..o bile vazcaydıramadı..

#sabanersan' tarafından 01.05.2009 22:28:43 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 1 Mayıs 2009, 22:27 - İp: 88.***.**1.198
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

biz alışığız merselese. alamancı çok bizde. işçileri bile bmw 740 la gelir tatile. çok ucuz orda. bizim doğan kadar parası.
neyse ben kaşkayi alcem. ona taktım bu ara.

Tarih: 1 Mayıs 2009, 23:35 - İp: 88.***.**1.173
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

Tren ucuz onlada gidilebilir mesela..

Okyanus kimi gezdirmiş ki..Okul mokul..

Tarih: 2 Mayıs 2009, 00:38 - İp: 88.***.**8.241
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

kumköy dayı adam gibi arabası olsa bas git otobandan. gel bize misafir ol diycem yol çok töü.

Tarih: 2 Mayıs 2009, 00:39 - İp: 88.***.**1.173
okyanus.
okyanus. (üye)

Araba süper oldu. Fren lambaları yanmıyormuş onun ampüllerini de kendim değiştirdim cantçıda cant düzeltme beklerken.
Marşalın kusuru yokmuş. Keskin kenarlı çukura girmişim cant bile göçmüş o bölgeden.Lastik niye yarılmasın. Belediyenin karayollarının hatası hep.
Alan varsa satıyorum 24.000 e . Avukattan süper araba. Hidrolik direksiyon otomatik cam var. Ayrıca abs fren klima gibi günümüz teknolojisinin ötesine geçen özelliklere de sahip.

Tarih: 2 Mayıs 2009, 00:56 - İp: 85.***.**7.18
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

bizim oğlan akülü araba istiyodu. istersen alayım ben. gerçi bizim oğlan senin arabaya kız arabası falan dedi ama. ben boyatırım gali. 4 bin veririm. peşit.

Tarih: 2 Mayıs 2009, 00:59 - İp: 88.***.**1.173
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

Dörtyediyüzelli vereyim arabana gali..Keş..

Kim dedi sana o lastikten al diye,girerseniz çukura kaldırım kenarına tabi gider jantta,lastikte..Ondan sonra kaza oldu karşı şeride geçen bir avkat kazada mefta oldu diye yazarlar..

Fenni muayene şart layıki ile şart..Eğitim şart..

Dörtyediyüzelli lira Ok'mi.?

Tarih: 2 Mayıs 2009, 01:02 - İp: 88.***.**8.241
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

dinlemedi amca. aldı gene marşal. aynen buyurduğun gibi. ben hep iyisini alarım. hankook, kumho, mişelin , prelli vas vas.

Tarih: 2 Mayıs 2009, 01:04 - İp: 88.***.**1.173
okyanus.
okyanus. (üye)

Muayene yok zati.
Karmen kırmızı satmıyorum arkadaş. Gümüş gri bu.
Piyasası 24 bin civarı. İyi prim yaptı bu arabalar. Daha da yapar.

Tarih: 2 Mayıs 2009, 01:06 - İp: 85.***.**7.18