Fotoğrafçılık Forumları
Pazarbeyin Gezme Sorunsalı
Yahu kendimi durduramıyorum..İki günlük tatilde 5 günden daha fazla yorulkuyorum..Sürekli gezme gezme gezme..Ama nereye kadar?
Pazarbeyin hatırına bi yardım?
Lazutsal emmi, yalavadan gütaya sırtları da üçbuşuk saat sürer icabında..
Emmi dönüşte de ayvalığa uğrarız
gelecek yıl tayin isteyecem ya
orayı da görmüş oluruz
emmi sen bu yıl da fethiyeye tayin isteyecek idin.
lakin istemekten utanıyorsun.
keza senin yüzünden beleş fethiye tatil pilanlarım da suya düştü.
ayyvalığa tayin gitsin taa iyi, gelip geçerkene uğrarız ona, pupalina yidirirz bize, şişeli mişeli..
Okyanus yarın gelsen ya surlara, resim çekme sen,takıl,, çanta manta var sahap çıkarsın bari sevabına..
emmi yarın ev için bayram nevalesi alışverişi mukabili metroya gitme mükellefiyetim var. anne kardeş mukabili.
Pazirtisi gitsen ya,ben eyle edecem şeer tenha ikene..
pazartesi iş günü emmi.
keza idari tatil olmakta pazartesi günü.
idari tatil olanda adli tatil olmamakta.benimde o gün hacize gidesim tutmakta.
atliyeler müşteri beklemekte. hırsız arsız katil ve avkat mukabili.
Yav, mislümann maalesinde saliyangoz satmeye benzedi senin ameli fiilin, kimi bulcan ki arefe günü ortalıkta,, yok olan yok olmuştur çoktan..
Gel çalışma pazirtisi günü, bayıramın gelişi arefeden belli olurmuş..
pzremmide gannefer dayresinde imalata başladı sanırım, ..
Yarın gel surlara , gideceğin market zira akşama gıda saat yirmiikiye kadar açık, zamanın bol aslında..
ganafer dayresini gurban kesim üssü haline getirdik keza. kes böl parçala ve yi mantaletesi icabı geriği. 2 tane teheraflu opel .. aman fort yutmuş idim. yihohohaha. uyuyup kalmışım keza.
esas gezme sorunsalı bende..pazarbey , her ne kadar temas mukabili olmuşsada...4. gününe kadar 1/2 kadar et bırakırsın.......sefer hocama refik-i tarik olma vaziyet-durumu var....bu sefer bari aklımıza gelsede kestane şekeri getirebilsem....
İlgili olabilecek konular
-
Nıkon 70-300vr&tamron 70-300vc Sorunsalı
29 Eki. 2014, 18:33 carpediem1302
0215329 Eki. 2014, 18:33
carpediem1302 -
Nikon D3100 Kullanıcları Sorunsalı
25 Haz. 2013, 23:28 barmyworm89
3268921 May. 2014, 12:57
tahadonmez -
-