Fotoğrafçılık Forumları
Pazarbeyin Gezme Sorunsalı
Yahu kendimi durduramıyorum..İki günlük tatilde 5 günden daha fazla yorulkuyorum..Sürekli gezme gezme gezme..Ama nereye kadar?
Pazarbeyin hatırına bi yardım?
çekemiz bişe o. makinasını şikayet etmekten.
Başka bişiler alacakta hâla ne alacağına karar verememiştir netekim..Şimdi interenetsiz kırsalına gitmiştir bayıram ziyareti mukabilinde, göreceğiz bakalım üçüncü veya dördüncü günü ameli filleri yalavalarda..
bak emmi, millet (yüz kişi yaklaşık) dün neler çekti,..
pan çekeni vardı ilk defa, ters ışık çeken vardı, model, fosil balık, havadan simetrik şeklinde geçen laklak guşlar, sandal mandal, kör ciletçi, ray may,sur, mityetava, adam , çocuk,surat, eski metruk evler vs,, daha ne olsun,, hata da angaralarda koştursun,bir kale'm var oraya çıkarırım sizi diye.. Lazut tek ağaççı zati..
bak çeken çekti, ciletciyi..
denişiksel açılardan enstantanesel fotoğrafların güzel bağlamlarda olmuş emmi.
keza köy emmisi ben gittiğim günden berli uyumakta mı ?
lakin biz bayram demeyip keza seyran da demeyip çalışmaktayız. Mamafih bayram hediyesini de almış bulunmaktayız aşağıdaki linkler bağlamında.
Tınklayınız emmiler kuvvetlice. ( Haberli ve mahkemeli link R.Muhtarlı muhtevada)
Keza buna da TINKLAYINIZ emmiler
Guvvatlıca tıklayıp baktık emmi, eline sağlık ışığın bol olsun gali..
Aldınmı gnl idari ve şahsi ameli fiil-î geliratını emmi..
haarrrrr zak zak zakkk..
emmi ayıp olmuyomu reklam mukabili. biz neyi tekzip etcez. ayıp ayıp. bende köy ağası falancanın moturunu gözünü kırpmadan heciz eden avkat beytullah alacaklıya güven borçluya korku verdi falan diye başlıklı gastelerimi ekliyem buraya. cık cık cık. keza geçende bi alacaklıya borçlu avkat beytullaya vermede kime verirsen ver demiş. alacağıda anında tekdim mukabili etmiş.
emmi yaysal foton tam üst bantlık. bozkırlıyıda götürsenya böyle etkinliklere. örensin oda bişeyler.
İlgili olabilecek konular
-
Nıkon 70-300vr&tamron 70-300vc Sorunsalı
29 Eki. 2014, 18:33 carpediem1302
0215329 Eki. 2014, 18:33
carpediem1302 -
Nikon D3100 Kullanıcları Sorunsalı
25 Haz. 2013, 23:28 barmyworm89
3268921 May. 2014, 12:57
tahadonmez -
-