Fotoğrafçılık Forumları
Pazarbeyin Gezme Sorunsalı
Yahu kendimi durduramıyorum..İki günlük tatilde 5 günden daha fazla yorulkuyorum..Sürekli gezme gezme gezme..Ama nereye kadar?
Pazarbeyin hatırına bi yardım?
Yaysal mukabilini ben çekmedim başka bir arkıdeşe çektirdik gali,, gezdirmesek nerden bileceklerdi oraları millet,iyiki gelmiler idi yüzlerce arkideşler..Hem ben çeksi idim ters ışıktakı gızları az bir iki cm sola alır eyle çekerdim ameli fiili..
Gel sana da çektiririz emmi, kolay o iş.Yaysal yerinde duruyor sökülmeden..Hata emmide otursun angarada.
Önder olduk orada vazife icabı emmi sevab mukabili, gençler çeksinler işte eyle güzel kareler, ısı ışık ayar kelvini öğrenecekler zamanla..
çalıntı foto mukabili yani.
Seyirlik emmi,
senin ( onun ) ün sınırların bir türlü altındeş sınırlarını aşamıyor emmi.
keza ben dünyaya vakıf oldum keza.
lakin ünlülük de zor zenaat emmiler.
bıktım osandım bir türlü rahat gezemiyorum alışviriş ( peşin ) merkezleri mukabilinde.
Böyyük şeerin böyyük belası bu işte, kazanırsın keza üç katını harcarsın şeerde..Kırsalda cukka , nerde harcayacan şilingleri..
geliratı da alacağız emmi ziyadesiyle.
bugün metro markete gitmiş idim valide sultan ve öz kardeş mukabili
600 tl alışviriş etmişim lakin eve gelince göze görünü birşey de yok idi.
detercan ve muz tarzında oto ön cam sileceği almış idim.
Valla bi gittin mi gidiyor en az bir beşyüzlük o yerlerde saniyede..Gelirat = giderat ,, yani..
Bilmez mi pzremmi de mantaliteleri, belki bilmez okyanus..
ne bilecek emmi o köyselli.
keza 600 tl alışveriş yapsa idi köy bakkalının tümünü alır idi.
çıkışta bakkal içi dımdızlak kalır idi malsız lakin nakit sermayeli.
detercan pahalı imiş emmi.
hanım hep der idi lakin ben almaz idim detercan.
gitti gül gibi gençliğim emmi bu yollarda.
İstediğin hakiki detetjanı almak istersen buraya gel aracınla, yüzde otuz, yirmi gibi daha ucuza alırsın şenkardeşlerden, ister nakitsel ister kartla..Yeni bişi çıkmış acaip şiy ediyor yıkanan şiyleri, gel de görürsün tükanda.Dumestos biyaz bidonlu altı mı dört Lt mi ondan da alırsın, gelmiş ikene,steril yerlere dökme fiil gereği icap ederse.
geçen seferimde domestos almış idim emmi. 5 yahut 10 lt mertebesinde.
lakin bakiyesi evde durmakta henüz ve halen.
mamafih püskürtmeli sarı cif de aldım indirimli mertebede.
kirleri anında çözmekte emmi. bürosal mahiyette pencerelere püskürtmüş idim su gibi akıttı pencerenin sarı renklerini. meğer penecereler beyaz imiş emmi.
kırsallı da uyumakta gali.
İlgili olabilecek konular
-
Nıkon 70-300vr&tamron 70-300vc Sorunsalı
29 Eki. 2014, 18:33 carpediem1302
0215329 Eki. 2014, 18:33
carpediem1302 -
Nikon D3100 Kullanıcları Sorunsalı
25 Haz. 2013, 23:28 barmyworm89
3268921 May. 2014, 12:57
tahadonmez -
-