Fotoğrafçılık Forumları
Pazarbeyin Gezme Sorunsalı
Yahu kendimi durduramıyorum..İki günlük tatilde 5 günden daha fazla yorulkuyorum..Sürekli gezme gezme gezme..Ama nereye kadar?
Pazarbeyin hatırına bi yardım?
Emmiler yarından itibaren marmaraya geliyorum..
Önemli değil karşılama töreni yapıp boşuna masrAf etmeyin..
0542 3619420
oldumu emmi. aldınmı. emmiler böyün kaza vardı kırsal otabanda. keza arabanın birisi düz duple otobanda kaza yapmış idi. ölü yoktu. yaralıda yoktu.
iyi bari pzremmi,bayram paran çıktı desene kırsalda..
nereye gelcen ki lazutsalemmi bayram bayram..
okyanusemmi, sende gezebilirsin, accık sürmenajlık mertebesinden uzaklaşman gerek,kavşak bitene kadar..
okyanus emmi gezemez keza. Para yok emmi. Keza 2500 tl vergiyi bayramdan sonra yatırmam ilazım. Kurban kesmicem Türkiyede. afganistana gönderdim yeter emmiler.
eyi bir goç besili gıvırcık, sekizyüz lira filan idi emmi, bahalı yani..
bu kırsallılardaki afganistan pakistan düşkünlüğünü anlamadım keza emmi.
Memleketimizin aç ve yoksullarına kıranmı girdi emmiler.
emmi ne kadan cahilsin sen böyle. emmi orda 150 tl bir kurban. burda en az 3-4 katı. bi garibana deha faydamız olsun dedik. keza orda insanların durumu deha bir kötü imiş. niye böyle kapalı bir düşün içindesiniz annamadım.
keza senin gibi düşünse ottamon söğütte kalır idi. gerçi senin için farketmezdi ama.
Upucuz diye parasını oraya göndermiş pzremmi,baksana okyanus.. ucuz diye..
emmi ne olursa olsun okyanus emmiye katılmaktayım. O afganistana gidiyormu acep gönderdiğin paracıklar yoksa deniz fenerinde olduğu gibi birilerinin cebinemi gidiyor
Bakınız emmmiler burası Afganistan.
LİNKLİ TANITIM İÇİN FARENİN MOUSUNE KUVVETLİCE BASINIZ EMMİLER
Afganistan ın 35 yıl önceki halinden kelvini sapıttığından sb yapılmış fotoğraf kareli enstantaneler emmi deklanşörlü cinsinden.
Bir de saçının teli göründü diyende sokaklarında canlı canlı kadın boğazlanan bugünün Afkanistanını düşünün emmiler. Dinsel bağnazlık 21. yy da bile insanı alıp ortaçağ karanlığına götürmekte. ( Mesajlı anafikirli topic yazısı )
İlgili olabilecek konular
-
Nıkon 70-300vr&tamron 70-300vc Sorunsalı
29 Eki. 2014, 18:33 carpediem1302
0215329 Eki. 2014, 18:33
carpediem1302 -
Nikon D3100 Kullanıcları Sorunsalı
25 Haz. 2013, 23:28 barmyworm89
3268921 May. 2014, 12:57
tahadonmez -
-