Fotoğrafçılık Forumları
Pazarbeyin Gezme Sorunsalı
Yahu kendimi durduramıyorum..İki günlük tatilde 5 günden daha fazla yorulkuyorum..Sürekli gezme gezme gezme..Ama nereye kadar?
Pazarbeyin hatırına bi yardım?
Emmi bu adamın gezmesi su katılmamış hakiki bir sorunsal.
12 de aradım fuara girmekte idi.
Bende gidecek idim.
Lakin yarım saat sonra aradı biz fuardan çıkıp kırsalımıza döneceğiz diyende.
Belki vazifeli görevliler çıkartmıştır dışarı.
Boşuna kalabalık etmeyin gidin demiştir kırsallıya.
Not : Bu fotoyu mimar sinan güzel sanatların ordamı çektin emmi.
Evet orada çektim, tel mukabili, iki kare çekmiştim teldeki emmiyi..Oradan da devam edip meşur topaneye uğramıştim biraz,ne var diye..
Yaa kırsalemmi apar topar terk-i diyara göç etmeye nail oldu ansızın,ben portre çekip uğraşırkene,benimde o az konsantrasyonu bozdu lakin..O gittikten sonra dışarıda hava alıp tekrardan ameli fiillerimi gerçekleştirdim saat beş'e kadar..
keşke bari sen çıkıp gelseydin ya,bilmezmisin ki ben oradayım netekim..
Tavetiyelerde cebimde kalakaldı zira..
adam pakacüte panik, yani..kaçtı gitti işte.
Kumköy emmi ve pazaremmi.
Size son kez çağrıda bulunuyorum..
Haftaya 15 günlük tatile çıkacam..
O nedenle bağa tel nolarınızı verin..
Şimdiden söylüyom ki şimdi mi aklına geldik demyin
Tamam vercez emmi, az sabret.Hafta arası hallederiz, ..
Senin asıl buraya bu faara gelmen şart idi lazut emmi, renkler şu bu ,paso çalışırsın, bol insanlı hemde.
Hiç agaç mağaç yok idi zati orada..
Naleti üzerinden atman gerek hemen..
Al pzremmiyi yidek barça faarına gelin sizde madem, gene böyle şiyler olacak orada..Tavetiyeleri meyille beduva alıyorsun orası içün, ya bayram evveli ya bayram sonrası idi sanırım yidek barça faarı..
emmi kırsalbey ile birlikte ben seni de gittin sanmış idim uğurlama ve arkadan su dökme mantalitesiyle.
O gittikten sonra tekrar içeriye girip ufak su döktüm, çekimlerime devam ettim gaari..
Su döktüm yani, bil de..
Gitti işte adam, tez tez kırsalına,, akşama sekizde malikânesinde idi, uyuyor şimdi..
Okyanus emmi Ümit Kocasakal istanbuldaki bütün avıkatları hizaya sokçekmiş. İçki bilem içemessiniz gali ööle ortalık yerlerde.
Sen gelcen diye çifter çifter alat ve ekipmanlarla dolaştım, su içinde kaldım bir de, sıcak ve lambalar altında, okyanus..
Tavetiyeleride saklamış idim, istersem dışarıdaki bekleyenleri sevindirir idim sevap işleme fiil gereği.Yapmadım..
Ümüt emmi iyidir, seçildi ise seçilmiştir, seçilemeyenlerde seçilememiştir binaleyn,,..,,
sparta mukabili..
İlgili olabilecek konular
-
Nıkon 70-300vr&tamron 70-300vc Sorunsalı
29 Eki. 2014, 18:33 carpediem1302
0215329 Eki. 2014, 18:33
carpediem1302 -
Nikon D3100 Kullanıcları Sorunsalı
25 Haz. 2013, 23:28 barmyworm89
3268921 May. 2014, 12:57
tahadonmez -
-