Fotoğrafçılık Forumları
Pazarbeyin Gezme Sorunsalı
Yahu kendimi durduramıyorum..İki günlük tatilde 5 günden daha fazla yorulkuyorum..Sürekli gezme gezme gezme..Ama nereye kadar?
Pazarbeyin hatırına bi yardım?
Emmi inşallah gelecem..Berber yalovayı gezeriz..Sorra geçeriz eniğibni yiyen kelbin sahabının yanına..E artık ondan sorra belki de dönüşte ayvalığa uğrar küçük bir ege-marmara turu yapmış oluruz..Ben haqzırlanıyorum..Sen de hazır bekle..
seninle her yola gidilir..Allah sağlık versin yeter..uludağ a şöyle bi çıkmadan olmaz ama....kocaman gönüllüme elbette gideriz..
Sağol emmi. Sİz yin gfali. ben tek gelsem geliridim. NEvaleli sovan mukabili.
BEn büroda çalışıyon. Sİz mahappet edin gali.
Namıkk gemal de gellipoluya giderkene sol tarafta yatıyor, mizarda..
iyi güzelde..tek gelsem lafını hiç anlayamadım..misafir bereketiyle gelir..biraz erken çıkın..her nerede olursanız biz sizi arar buluruz..atakan okusa bu tek sözünü aynen benim gibi üzülür..
Emmi o manada değil. Yani gelenler gelmek istemez anlamında yani. Yoğsam ekmeği bölüşür yiriz keza.
Namık kemela selam.
Adam orrdu ilem gelcem diyor sen hâla tek gelecek diyorsun, şabaninonda emmi..
Çizgi dışına çıkamayacak zira..
Rizede sisli imiş, bura da acaip sisli şu an..
bizim küçük sıpayı kastederek mahmut kemal demek istedin anladım..selamını iletirim..gönül kapımız her halükarda sonuna kadar açıktır..
NE nokta kemal Şnturk diye bir okul arkadaşım vardı, rayları ve trenleri çok severdi, senin arkıdeşini tanımam gaarii..
İlgili olabilecek konular
-
Nıkon 70-300vr&tamron 70-300vc Sorunsalı
29 Eki. 2014, 18:33 carpediem1302
0215329 Eki. 2014, 18:33
carpediem1302 -
Nikon D3100 Kullanıcları Sorunsalı
25 Haz. 2013, 23:28 barmyworm89
3268921 May. 2014, 12:57
tahadonmez -
-