Fotoğrafçılık Forumları
Pazarbeyin Gezme Sorunsalı
Yahu kendimi durduramıyorum..İki günlük tatilde 5 günden daha fazla yorulkuyorum..Sürekli gezme gezme gezme..Ama nereye kadar?
Pazarbeyin hatırına bi yardım?
Okyanus, küp küp içerdin gelseydin..
.
emmi şalgam suyu yahut vişneli mişneli birşey olmasın o.
kırmızıda favorim bogazkere dir emmi üzüm menşei olarak.
emmiler nerde bu mahalle baskısı. gerçi kız kulesi mahalle sayılmaz keza.
emmiler bende çift balık yidim. hanıma sende al demiştim almamız keza.
emmi senin boy boy önden yandan fotoğrafını çekip fişleyip mimlemişlerdir o tesiste.
bi dahaki seneye iki katı para versende almayacaklar seni emmi.
aynı hatayı iki kez yapmaz turizm sektörü.
emmi ben sıkıldım burdan zati. keza kumköysel foto çekmek ne mümkün efendim. almasınlar beni. ooohhhhh
emmi sen seneye bana takıl da ortam gör.
gözün gönlün açılsın kabığını yırt sayemde açılımlı vizyonların olsun global mertebelerde cayır cayır yanarsın emmi.
gelem emmi. hatta bayramdan sonra cuma çıkalım pazar akşam dönelim. senin korsa ile gidelim. mazot parasını öleşelim. ni yirsek öleşelim. senin araba en fazla 300 lira yakar. 100 er bira öleşelim. yediğimiz içtiğimiz alaman işi olur. kimseye koymaz keza. tamammı. yolu 2000 km hesapladım.
tamam emmi bana uyar da.
iki kişi 100 er lira üleşir isek 200 liralık benzinin bittiği yerde durup kalacakmıyız emmi.
keza 300 e tamamlaması için 100 liralık daha yakması gerekiyor benim corsanın.
kumköy emmiyide saymış idim ben. keza o bize cesaret vercek foto mukabili.
emmi meduza derbesine baktım hinci. biliyonmu araba sahnesini onda. o arabadan sana bi tane alalım. istanbıl trafiğinde şart.
Okyanus işki frambuaz gibi,, başka başka şiylerde vardı, gelip tadına bakardın,oturacağına evde..Kokteyl bu hem..
Bende geliyorum ya güneye,, üçe böleriz ameli fiilleri,, tarih deyinde ona göre,kırk dane iş var,, bari bilelim gidilecek avdet-i duhul mertebeleri..
Hangi arabayla gidilecek hem ..
Ense baya kısalmış içe göçük gibi..
İlgili olabilecek konular
-
Nıkon 70-300vr&tamron 70-300vc Sorunsalı
29 Eki. 2014, 18:33 carpediem1302
0215129 Eki. 2014, 18:33
carpediem1302 -
Nikon D3100 Kullanıcları Sorunsalı
25 Haz. 2013, 23:28 barmyworm89
3268721 May. 2014, 12:57
tahadonmez -