lazut
lazut (Objektif)
Sinop / Amatör

Pazarbeyin Gezme Sorunsalı

Yahu kendimi durduramıyorum..İki günlük tatilde 5 günden daha fazla yorulkuyorum..Sürekli gezme gezme gezme..Ama nereye kadar?

Pazarbeyin hatırına bi yardım?

Tarih: 29 Aralık 2008, 00:10 - İp: 88.***.**7.70
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Tarih: 31 Ağustos 2010, 16:40 - İp: 85.***.**5.53
tesfiyeci
tesfiyeci (üye)
Manisa / Amatör

Emmiler dünakşam ramazan mukabili 1 kaç akrabayı iftara aldıydım eve. Herşey tamam idi Kola almayı unutmuşuz. Oğlanı gönderdimdi kola alsın deyi kola yok imiş Gazoz almış gelmiş hergele. Kara üzüm pekmezi vardı karaüzüm pekmeziynen gazozu karıştırdım renk tuttu tadıda benzedi mutfakda yapdım hatun bile görmedi. Sona kola mukabili ikram ettittirdim akrabaya Hepsi içti geçdi hiç tık çıkmadı. Olur olmaz ben yapdım oldu

Tarih: 31 Ağustos 2010, 18:47 - İp: 78.***.**6.159
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

Kola zararlıdır emmi ,içmeyin, kazoz için emme bolca.Bir de boyalı şekerli asitli, asitsiz içecekler de içmeyin..Hele de beklemiş petlerde olanlardan..

Tarih: 31 Ağustos 2010, 19:53 - İp: 88.***.**0.67
okyanus.
okyanus. (üye)
İstanbul / Profesyonel Fotoğrafçı

emmi senin tavsiyene uyarak bende gazoz içiyorum artık.

tansaşta uludağ gazoz cam şişelerde ucuzluk var idi.
alıyor idim altı şar 6 şar lakin tükenmiş geçen bulamadık.

gazoz uludağdır emmi. bir de niğde gazozudur lakin orta anadolu yöresine ait olduğu için marmara bölgesinde pek izine rastlanmamakta.

ırımazan şerbetide keza içerim lakin o da karaborsaya düşmüş.
ırımazandan sonra üretim bandından kaldırmasalar bari.

Tarih: 31 Ağustos 2010, 20:34 - İp: 85.***.**4.184
tesfiyeci
tesfiyeci (üye)
Manisa / Amatör

Okyanus emmi Niğde gazozunu bilirim . Turgutlu daki hurdacıların tamamı Niğdeli Gerçi tüm Türkiyede hurdacılık Niğde lilerin elinde Onlar getirtiyo otobüsnen kasa kasa gazoz Kerametini sorduydum niğde gazozunun Niğde suyuynan Niğde şekeri dediydiler

Tarih: 31 Ağustos 2010, 22:11 - İp: 78.***.**6.159
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

Eyferim okyanus gazoz iç tabi..Soda da kızılay iç, (geğirtmesi için) sırmada iyi.

Yeni nesil şerbeti merbeti bilmez,yapmazlar üşenirler..Hoşaf yapıp için daha sağlıklıdır..

İlla dışarıdan her şiyi hazır almak akıl kârı değildir, artık o firmalar parayı kazanıyorlar çuvalla..,, ne bilem uldağ bir sarı Lminolata yapmıştı ya pet şişede olanı,amma şekerli yapmış..Şekersiz olarakta var ama raflarda gözükmüyor.Doganayın ki iyi keza..

altılı olan şişeler iyidir okyanus, camlarıda sokaktaki fanusa at,çöpe atma hemen..

Gittik ya nigdelere lakin içemedik o gazozdan ama.., ne hikmetse..

Tarih: 31 Ağustos 2010, 22:13 - İp: 88.***.**7.64
tesfiyeci
tesfiyeci (üye)
Manisa / Amatör

kumköy emmi Ucuz sarap icerdik eskiden gazozlan garıştırıpta Bide asker ocanda 80 derece limon golonyası içeridük gazozlan garışyırıp gazoz eyi bişey

Tarih: 31 Ağustos 2010, 22:28 - İp: 78.***.**6.159
okyanus.
okyanus. (üye)

emmi endüstriyel limonatalar keza hakkaten şekerli diye bir içtim bir daha da almadım lakin.

Niğdeliler hurda mafyasıdır emmi. Sokakta seyyar arabadaki hurdacı eskiciden tut, rafinerileri söküp hurdasını alanlarına kadar. Otomatikman hemşerim diyorum zaten sokakta görende.

maden suyu/sodasal kapsamda da sadece kızılay içerim emmiler. gerisi yalandır. pardon bir de kınık vardır.

Tarih: 31 Ağustos 2010, 22:39 - İp: 85.***.**4.184
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

ucuz şerap hâla var..yeri geldiğinde gazozla karıştırılıp ağırdan içilir de..

Bomontide bira fab vardı eskiden emmiler, şimdi kalıntısı var, isteyen bidonla alıp sahilde bikenarda içerdi bidon+hortum mukabili..

Tarih: 31 Ağustos 2010, 22:52 - İp: 88.***.**7.64
okyanus.
okyanus. (üye)

emmi eskiden talebanlık dönemimizde bidon ile konya 3 (üç emmiler ) ler birahanesinin yolunu tutar ve bidonu doldurtup evde içer idik. Ucuz mertebesine gelsin diye. Lakin su katardı fakat o da saf su değil şebeke suyu muhtemelen.
keza nigde aksaray yoresi havalisinden arkadaşlar da memlekete gittiğinde bidonlar ile emmilerinin dayılarının yaptığı ev mahsulü orkanik şarap getirir idi.
bedava mahiyetinde içilir ve ortam şenlenir idi bağlama çetin akdeniz ezgileri mukabilinde.

Tarih: 31 Ağustos 2010, 23:33 - İp: 85.***.**4.184