lazut
lazut (Objektif)
Sinop / Amatör

Pazarbeyin Gezme Sorunsalı

Yahu kendimi durduramıyorum..İki günlük tatilde 5 günden daha fazla yorulkuyorum..Sürekli gezme gezme gezme..Ama nereye kadar?

Pazarbeyin hatırına bi yardım?

Tarih: 29 Aralık 2008, 00:10 - İp: 88.***.**7.70
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

Kıyıdan adaya adada ne oluyor diye meraklanıp elbiseli melbiseli yüzüp gelen bir yüzersever emmi..Tabi giremedi safdışı oldu gali..He he heee..

Tarih: 29 Ağustos 2010, 23:05 - İp: 88.***.**8.238
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

herkeş giremiyo sen giriyon. nasıl iş bu emmi. sen derin foto musun. nesin sen. nası girdin gali.
eve geldim ben. 7 saat 750 km yol yaptım. öldüm gali.
emmi okyanus cahilinin akrep yuvası dediği deliklerin kırtırgeç ini olduğunu anladım gali.

Tarih: 30 Ağustos 2010, 04:21 - İp: 88.***.**7.135
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

Evet orada ,ama sazlıkla yerlerde bunlardan dolu var emmi,, kışkaçlarındaki kaslı lapa lapa etler hüüüp diye ağzınla içeri çekilerekten yeniliyor emmi, faydası da var vücudun bazı yerine..Sende onları bilmezsin şimdi..Desene okyanusa sen,akrep görmüş mü ..

Tarih: 30 Ağustos 2010, 04:30 - İp: 88.***.**7.79
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

Giderim girerim ben emmi, ..
Yolculuk sarstı mı seni.. Bari bir gecelik yolda bir han da konaklasaydın ya, esnafta sana dua ederdi.. Eski tarihi kılıçlı filmlerde cengaveremmi hana girer ya, hemen yanına hancının yigeni gelir, şarap ve mevye ile et getirir,, odanız hazır efem yukarıda der,yan yan baka baka gider ortadan kaybolurdu,, nerdee sende hancı-yolcu mertebesi..

Tarih: 30 Ağustos 2010, 04:34 - İp: 88.***.**7.79
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

Han da bazen kız namus timsali de olduğundan mütevellit raksetmeyi reddeder ve maalesef öldürülür,belkide uçarak gelen bir bıçakla öldürülür, dayısı olan hancının kollarında..

Dışarıdaki aracı da (eskiden at idi) şapkasını yan takmış bir akılbarık genç de yıkamaya koyulur bahşiş mertebesinde,az ilerideki tulumbadan su çekerekten..(şimdi tazzikli su ile yıkarlar sanırım) ne tulumba kaldı ne leğen artık..

Pzremmi,eski zamanlarda avkatlar yok idi de mi,, hiç ortaya çıkıp ben avkatım demezlerdi.. Baştaki ileri gelen vurun kelleyi dedi mi giderdi kelle gali..

Tarih: 30 Ağustos 2010, 04:48 - İp: 88.***.**7.79
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

Amma uyku imiş bu gali..Eyy pzremmi..

Tarih: 30 Ağustos 2010, 14:46 - İp: 88.***.**4.242
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Emmi uyku deyil. Sabah kemandan korkuma gittim sergiye. gidecek halim yokidi. Ellir mtutmamakta keza.
Kırtırgeçte beyaz ayarı tutumamış emmi. Bİzde yangıç ta derler kıstırgeçe. Eşanlamlısı yani.
Okyanus hayatında görmemiştir akrep. Kaza bozkırda yetışmez akrep.
Handa niye konakliim iki adım yol

Tarih: 30 Ağustos 2010, 15:22 - İp: 88.***.**0.213
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

Hancı para kazansın diye emmi,evvelden her gelen yiyip içip kavga edip gidiyor,olan hancıya oluyordu konaklama mertebesinde zarar mukabili,,o da hiç kepenk kapatmazdı zararına çalışsa da, ya da biz filimlerde eyle görür idik..Genelde de hizmet eden gız hep ölür idi hain saldırı arasında kalıpta emmi..

Kıstırgeç mavi kıstırgeç emmi,o yörenin ondan eyle,, lazut gitse yeşilli felan görürdü keza..

Ecnebilere ihiraç ederler emmi,kuvvet ve zenginlik erbebında,buldun mu yi gitsin..Biz çokça yidik zamanında,, K.denizde de vardır daha lezzetlidir ve gıpgırmızı turanç renktedirler..Gel de yerlerini gösterem sana bir ara..

Evinde bahçanda çatında gannefer dayresinde vb zarar ziyan var mı emmi, yok idin ya uzun zaman.

Tarih: 30 Ağustos 2010, 17:14 - İp: 88.***.**6.255
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

yok emmi şükür yok hasar. gidelim kıstırgeçleri su altında çekmeye gali. nerede iseler gali.

Tarih: 30 Ağustos 2010, 23:58 - İp: 88.***.**7.135
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

Önce iyi bir alat al da evvela..,çekersin kolay..

Tarih: 31 Ağustos 2010, 00:02 - İp: 88.***.**4.192