Fotoğrafçılık Forumları
Pazarbeyin Gezme Sorunsalı
Yahu kendimi durduramıyorum..İki günlük tatilde 5 günden daha fazla yorulkuyorum..Sürekli gezme gezme gezme..Ama nereye kadar?
Pazarbeyin hatırına bi yardım?
Ne derdi eskiler; can çıkar huy çıkmaz derlerdi de mi..
Lazutta hep bir uçanhalısı olmasını isterdi,, yanlızlık zor bişi zati..
Evine bidane yaptırman gerek pzremmi, şart sana..Artık ısıtmalımı olur,yandan çarklı mı bilemem..
Ve aldığın sualtı alatlarını da evinde havızında denersin bari.. Arıza edecekmi diye..
emmi ben alırsam kesin arızalı çıkar çoluk çocuğu çarpar. keza çocukların terastaki havızıda aşşa uçmuş.delinmiş 3 yerinden.
emmi butik otel ne ola. biz köyde tuhafiyeci deriz butike.
İyi sağlam topraklı ceryan verirsen çarpmaz,ama senin sorunsalın yüzünden çarpabilirde..Kayalar taşlarınız bilem zehirli imiş kırsalında baksana..
Sahip çıksaydın ya çocuk havızına terasta,, nırtenhalasına göz kulak ol deseydin ya mübarek,gelip bakarlardı eve..
Senin yüzünden gittim ademoluna,, ayın birinde gidip üçünde dönecek,, Haşiksbeş için sualtı kabı varmış, ikiyüzelli dolar felan dedi ,eger lazımsa o alatına getirecek, habar et ama dedi tez..
Gitmişkende defileden birsürü enstantaneler çektim senin yüzünden, sokağa adım atmamla beraber gali..
..
Emmi bırak butiği mutiği,senin orada yerleşkende butik maazası bilem yoktur,de mi,, ondan bilmezsin sen..
Emmi butiklerde güzel kıyafet satarlar zati..
#kumköy34' tarafından 26.08.2010 21:45:46 tarihinde düzenlendi.
emmi nerden denk getirdin bunları emmi.
emmi 250 dolara su altı makinası alınır yav. samsung hemen hemen o fiyattı. olmazsa bimeksten geri alayım bari.
İlgili olabilecek konular
-
Nıkon 70-300vr&tamron 70-300vc Sorunsalı
29 Eki. 2014, 18:33 carpediem1302
0215129 Eki. 2014, 18:33
carpediem1302 -
Nikon D3100 Kullanıcları Sorunsalı
25 Haz. 2013, 23:28 barmyworm89
3268721 May. 2014, 12:57
tahadonmez -
-