Fotoğrafçılık Forumları
Pazarbeyin Gezme Sorunsalı
Yahu kendimi durduramıyorum..İki günlük tatilde 5 günden daha fazla yorulkuyorum..Sürekli gezme gezme gezme..Ama nereye kadar?
Pazarbeyin hatırına bi yardım?
İki gün evveli gideceğin için Eskşh de kritik et ,, eyi gondol bak, pilacı da nerdeyse bir bak gitmişkene sana zahmet..
bilmemekteyim keza. gidince görcem. sanırım vermezler aynı güne. hastayım falan ayağı yapcem.
bakarım gohdola.
Oh oh gezin bakam emmiler gezin..
Nasılsa gün var, para var, gezecek yer var...
Bir gün Çorum'a gittim geldim bir ton yazı yazımışsınız.
HT biletimi çarşamba günü aldım emmiler. Dönüp dönmeyeceğimiz belli olmadığından sadece gidiş bileti aldım.
Beni pek bir gariban gördüler zannımca ki bilete 10 TL ver yeter dediler.
Kumköy emmi Pazar sabah 07 treni ile gelmekteyim keza 08:30 sularında Eskişehirde olacakmış.
Hiç bilmediğim bir memlekette ortada bırakmayın beni karşılayıverin gari.
Anladığıma göre gondol sefasının faturası bana ihale olmuş.
Lakin Şaban abinin gelip gelmeyeceği belli değilmiş.
Şaban abiyle Uludağda mangal yapamadık bari bir gondol sefası yapalım derim.
Şaban abi yoksa gondol faturasını ödemem haberiniz ola.
Hafıza kartlarının dolması ihtimaline binaen benim minibooku getirecektim emme benim minibookun pili şarj olmamakta servise gidecek kendisi. Laptopu olan yanında getirsin diyorum bu nedenle.
Tedbirli gel sende hataemmi,tedbirli.. CF mi kullanıyorsun ,, al bidane yedek..
Lazut senin hiç şansın yok,otur sen kırsalında makamında bu sıcakta tek başına hep.
Pzremminin bagacında leptap olur,,onla işini görürsün,, gondol için kabak senin başına patlamıştır gali..Gelen gelir emme gün bitermi hiç..
Benim trenimde gidiştede yer kalmamış,dönüştede yer kalmamıştır gari..Alamayan düşünsün ..
O gariban halin ile artık dönüşte de senden bilet parası bilem almazlar artık,, ..
Kadife yastığım yok,odana bastığım yok,,..Erçetin-Push here
Kumköy bir tane 2 bir tanede 4 gb CF kartım var.
Benim LG bilgisayarı Eskişehirdemi yaksak acaba.
O hafıza kartlar yeter artar bile sana da, asıl pilsiz felan kalmada oralarda sen.
Pzremmi sele kapılmış olabilir bugün,arabasının üzerine ağaç düşmüş de olabilir..Yağmur altında kalmaktan zatürede olabilir ..Fazla hamur yemekten inme de gelebilir ..
emmiler gittim gördüm döndüm keza. her bi işimi gördüm. su altında video ve foto bilem çektim. emme çektiklerimi eklemem buraya. merak mukabili olan baksın ilgili konuya. emeğe saygı.
Sen gittiğin yerlerde bugün yağmıra sele bişeye maruz kalmadın mı .?
Sıcak yerden çıkarıpta,soğuk suya sokarsan eyle olur tabi alatın oralarda ..
İlgili olabilecek konular
-
Nıkon 70-300vr&tamron 70-300vc Sorunsalı
29 Eki. 2014, 18:33 carpediem1302
0215129 Eki. 2014, 18:33
carpediem1302 -
Nikon D3100 Kullanıcları Sorunsalı
25 Haz. 2013, 23:28 barmyworm89
3268721 May. 2014, 12:57
tahadonmez -
-