Fotoğrafçılık Forumları
Pazarbeyin Gezme Sorunsalı
Yahu kendimi durduramıyorum..İki günlük tatilde 5 günden daha fazla yorulkuyorum..Sürekli gezme gezme gezme..Ama nereye kadar?
Pazarbeyin hatırına bi yardım?
abiler aplalar forumu takip edemiyorum, pazaremmi aradı dediğiniz organizasyon için bugün. büyük ihtimalle gelemeyeceğim biraz zor gibi gözüküyor. ama iftar organizasyonu aklımda bu aralar başlık açmayı düşünüyordum. organizasyon bana ait mekan da ayarliycam emmiler rahat olun. efsanevi geleneksel netfotograf angara iftarı her sene olduğu gibi bu sene de olacak
emi bu pil yan sanayi mukabili sanırım.
Orcinali şiy eden kişi tatilde emmi,bununla gerçekleştireceksin amelini artık..Şabanda yan sanayi kullanıyor,, anlamadan bilmeden lazutta hakeza..
Ayar sen keçi sakalımı bıraktın ne .. Atla gel hata ile,, hıphızlı,, gecede dönersiniz serin serin..Bende oradan döneceğim çünkü aynı gardan akşama..Siz oyanna ben buyanna olacak zati..
Pzremmi orcinal pil 90 ~ 105 lira zira..
Pili bırakta sen pzremmi,adi udi hafıza kartlar kullanıyon ama ..
emmi okyanus söz mukabili vermişken orcinal alsa idin. bir daha nası dnek getircez onu.
Yav , şu yaz günü sıcak havada ne okyanus ortada ne de pilci milci..
Sen dua et de bende ortadayım emmi,, yoksa YAKUUMM yani..
Bak kemangil emmi bilem bu havada grip olmuş kütayada zati..
Yola çıkmadan evveli sen taze kiraz fişne meyve et arabanın arkasına emmi,zabah zabah eyi gelir bir çeşme kenarında porsuğa baraja bakaraktan yeriz bari..Ölmüşün canına deysin deriz gali..Okyanus olsa idi üzüm suyu içirecekti aslında,,ama ..
emmi,pişmiyon mu sen bu sıcakta böyle,kazaklı mazaklı .
?
kumköy emmi sen şehir insanı olduğun için bilmezsin.
bu kırsallıların huyu böyledir.
ağustos sıcağında takım elbise giyerler keza içinde yelek de olur.
yeleğin altında oduncu gömlek onunda altında uzun kollu fanila olur keza.
aksi takdirde bu emmiler üşütür yatağa düşer anında.
eski bir kırsallı olaraktan okyanus iyi bilmekte bu işleri emmi. bak pattadanak çözmüş keza işi. emmi siz gelirken terlemiş idim keza. hemde nasıl ter. atleti çıkarmak yerine o anda orda bulunan dolce&gabbana marka hırkamı sırtıma alıvermiş idim.
Emmiler sıcaktan uyuyamamaktayız. benim ev süper ötesi yalıtımlı olmasına rağmen evin içi 30 dereceye yükseldi. fantilatör fayda etmemekte ameli fiili neticesi.
emmiler birazdan gidip belediye başkanımızın foturaflarını çekcem chp mukabili.
İlgili olabilecek konular
-
Nıkon 70-300vr&tamron 70-300vc Sorunsalı
29 Eki. 2014, 18:33 carpediem1302
0215129 Eki. 2014, 18:33
carpediem1302 -
Nikon D3100 Kullanıcları Sorunsalı
25 Haz. 2013, 23:28 barmyworm89
3268721 May. 2014, 12:57
tahadonmez -
-