Fotoğrafçılık Forumları
Pazarbeyin Gezme Sorunsalı
Yahu kendimi durduramıyorum..İki günlük tatilde 5 günden daha fazla yorulkuyorum..Sürekli gezme gezme gezme..Ama nereye kadar?
Pazarbeyin hatırına bi yardım?
tabiki bilirim azmı sosyolojik gözlem yaptım kırsal meskun mahallerde.
keza güzel gözleme yapar kırsallılar.
Anladım ,demek ondan eyle giyiniyorlar gali,, altlarına da uzunpaça don da giyerler sanırım,romatizmal sorunsallar olmasın diye herhal ..
Ne içün çekecen ki Bld Bşk resimini emmi,, sende poster işine mi girdin yoksa, lazut gibi..
Okyanus gelcen mi sende gondola pinmeye Eskhr'e ..
---------------------
Yağmır yağdı burada pzremmi,yağmur,, iri iri tükrük gibi..Ardından da acaip nem yaptı ki sorma..
Evin serin olması lazım aslında orada emme,,neden o kadar sıcakki içerileri..Damda yat sende,lakin düşmeyin aşağıya ama topyekün..
Hataemmi bilet alamadı herhal,, keza yer var henüz ona HT'de, 07:oo ve sonraki 08:oo olanda da.. Asas dönüş içün alsın o son trene ..
bilmem emmi esk.şehir kaç km ki istanbuldan bilecik üzeri bozüyük dolambaçlı gidilir ise.
Sormayın aynı dert burdada var. Büro şu anda 29 derece mukabili. Rekor bu. Keza buzdolabi gibi olmakta idi. KIşın derin dondurucu mukabili zati.
Okyanus gelemez emmi. Parayı sevme mukabili.
KIrsal sarmaz onu. Bozkır olmalı keza.
Yav atla trene gali,benle gel,benle dönersin,,sudan ucuz zati,, işki de var 17 cc lik üzüm suyu da var restorantta .. Bari gondolda başın dönmez ..Benim vagonda yer var sana ..
Pzremmi takım elbise almış idi bir zaman evveli,lakin elbisesi laylom içerikli idi,onlada pişer o hep ..Termo dokumalı ürün alıp giysin en iyisimi .
emmi 3.mevki ayakta bilet kaç lira trende ??
bilmem emmi c.tesi günü d.şünür öyle karar veririm.
bu aralar çok gezdim keza.
hanım şimdi der gali beni de götür diyende.
Onu da getir madem,ne var gezer hep,, PE.tesi günü zabah zabah işinize gidersiniz erkenden serinde, dinç dinamik bir şekilde..
belki de öyle olacak emmi.
Ben şincik etli ekmek pişirttirmeye gidiyorum emmi,, malzemem hazır ,, acıkma vakası oldu çünkü.
Üç dane çıksa 0.75 krş X = 2 lira yirmibeşkuruş gali..
Yav atlayın gelin, pzremmi kütayadan gar içinden alacak matruşkası ile,, oradan da elli dk diğer şehir zati..
Gondol paralarını hata emmi çekecek hem orada..
yime içmeyi de pazaremmi çeksin. yabancı değil keza.
İlgili olabilecek konular
-
Nıkon 70-300vr&tamron 70-300vc Sorunsalı
29 Eki. 2014, 18:33 carpediem1302
0215129 Eki. 2014, 18:33
carpediem1302 -
Nikon D3100 Kullanıcları Sorunsalı
25 Haz. 2013, 23:28 barmyworm89
3268721 May. 2014, 12:57
tahadonmez -
-