Fotoğrafçılık Forumları
Pazarbeyin Gezme Sorunsalı
Yahu kendimi durduramıyorum..İki günlük tatilde 5 günden daha fazla yorulkuyorum..Sürekli gezme gezme gezme..Ama nereye kadar?
Pazarbeyin hatırına bi yardım?
Zaten niyetide öyle imiş, ben çekecem diyordu ..
O atliye senin bu atliye benim çalışıyor habire ,, ziyade olsun pzremmi..
emmi bu sefer kumköy emmiden yiycez. keza yimedik hiç yemeğini. ayıp olur kumköy emmiye. hata emmi gondol parası versin.
emmi yenge gelmesin. keza kendimize göre ortamımız olur orda. tele mukabili çekim mertebesi çalışcez.
kumköy emmi ne ısmarlıcen bize.
Bana gelirken şunu al bunu al dediniz emme habire, paramı kaldı yahu,navluna da nakit ödedim zati dün,, dünde ~ 250 lira harcadım iki saat içinde zati..
-gel balık zamanı yidirip içireyim seni bigüzel,ama geceli ama gündüzlü,korkma ama sonra..
Güneye götürem seni dedim,gelemiyorsun oralara da..Onun içün tantena etme şimdiden..
Hele gidelim de yiriz bişiler,hata öder artık gondolu da yümeği de,tüm gün..Ona müstehak çünkü.
Tondurma alcen de mi gene bize pzremmi eskş de,, ..
yemek yidir istediğin gadder. hemde mülker golf makubili.
Bak lazut sessiz ve derinden düşünüyor gali,, Se.Hisar üzerinden bende oraya gitsemmi gidemesemmi diye,,strese girmiş anlaşılan..
Emmi gelirkene matruşkanın bagacına akçali arımudu da koy gel ,zabah zabah yiriz,, meyva getir bari ama yörenin olsun ..
Etekli kız hanım hanım oturuyor şimdide, Teve de ..Meyil mi attın ne .
uyarı mukabili olmuştur. kaç kere göründü keza. bacak bacak üstüne atmakta şu an. bediya apla süpürgesi yoncadan diycek hincik. meyve yok emmi.
Neyki o hanım hanım oturan kızın adı hem,pembeli olan.. Dişlerini de yaptırtmış,
ha bak kalktı oynuyor şimdide ..
Baksana ne iyi vagon yapmışlar emmi..Uyu uyu git gali..Sanal gezinti yap görürsün,sarı oklara bas.TIK
Dinizlinin orozlarını söylediler emmi,, uzun şaşlıoğlanda ne çirkin giyinmiş ki eyle bu sıcak havada,, .
hakat çirki 90 lardan çıkmış gibi.n giyinmiş. gızda
tcdd ile işim olmaz keza.
gevurca sözlü pop musiki dinlemekteyim bin vatlık ses sistemimde.
Yedi mahalleye duyuruyorsun ses sistemini demekki şu saatte..
Kız düzgün giyinmiş ya,daha ne yapsın..
İlgili olabilecek konular
-
Nıkon 70-300vr&tamron 70-300vc Sorunsalı
29 Eki. 2014, 18:33 carpediem1302
0215129 Eki. 2014, 18:33
carpediem1302 -
Nikon D3100 Kullanıcları Sorunsalı
25 Haz. 2013, 23:28 barmyworm89
3268721 May. 2014, 12:57
tahadonmez -
-