Fotoğrafçılık Forumları
İftara Ne Yesek?
İftarda ne yiyeceğine karar veremeyenlerin topiği...
#tatarbey' tarafından 03.09.2008 16:37:58 tarihinde düzenlendi.
ehu ehuuu ehuuuu
nasıl gülebildim mi?
msn dili kursuna gittim de....
Espriyi es geçiyorum.
Dalyan mertebesinde fikirlerine katılıyorum roko.
Aslında yanında ancüez ve havyar da olması gerekiyor ama fazla kıymayalım taşralıya. Nerden bilsin adam bunlar neci.
Dalyan Köfte severim, güzel olur. Böyle haşlanmış yumurta filan da oluyor içinde.
Roko espri şahane, Seinfeld tarzı olmuş, biraz daha iyi ama. Müsaadenle favorilerimde.
Atakan, ne biçim gülüyon ya, o ne öyle? Muhahahaha, Puhahahaha güldün böyle püskürecen ki motivasyon faktörü oluşsun. Motive deyince aklıma Kadir İnanır geliyor, onun vardı öyle bir motivasyon hikayesi.
pazarbeyin kafası karıştı
iyisimi şöyle dalyan sahiline doğru git biraz hava al, bak bakem kaplumbağalar yumurtlamış mı...
hiç yimedim biliyomusun kaplımbaa yımırtasını..
bi keresinde devekuşu yımırtası yidiydim.. bu numarası yoktu..
sen bebeye bıldırcın yımırtası yidiriyonmu atakan..
valla bi üni. hocasından bi saat kafa ütüsü aldım.. o günden beri bebeyi bıldıncın yımırtasız bırakmıyorum.
denizkestanesini alcan hacı, kıracaksın kestaneyi içinden böyle midye içine benzer bir şey çıkıyor denizden çıkmasından mütevellit muhteviyatında yeteri kadar tuz barındırdığından, üzerine bol limon sıkıp yiyeceksin...herhangi bir işleme gerek yok.kır-limon sık-yuvarla...gerçi meze olarak kullanılır ama nedense aklıma geldi birden.
Rokoya deniz kestanesini gabığınnan yimeyi tavsiye ediyom . Asıl fitamini dikenlerindeymiş zati. ÇItır çıtır çıbık kıraker gibi yicen.
pızırbey sen kabıklı sevebilin ama ben sevmiyom canım..
yimem.. sen yi..
zaten orucu yediydin sen dimi..
kabıklıda yi nolcek..
bastıbacak yan gider..
Sen kendini herkeş gibimi sanıyon. Cümle yanış olmuş olabilir. KAfam iyi değil gali.