Fotoğrafçılık Forumları
İftara Ne Yesek?
İftarda ne yiyeceğine karar veremeyenlerin topiği...
#tatarbey' tarafından 03.09.2008 16:37:58 tarihinde düzenlendi.
tatarbey sizin menünüz nedir öğrenmek mümkünmüdür acaba
bilmiyorumki !
hanım ne hazırlarsa onu yiycez.
böyle daha gizemli oluyor.
zaten bu gün ilk gün iftarda ne olsa gider.
istek parçalarına daha var.
iftar menüsü benim için süpriz bu aksam...
annemceğize davetliyim... yanlız iftardan sonra pasta garanti, niye doğdun pastası :-)
sahurda ise sade ramazan pidesi, salata, beyaz peynir ve terbiyesiz yüzsüz kaşar peynir çay tarzı kahvaltı ile atlatmak en iyisireçel v.b. bile yok menüde mümkün olduğu kadar susatmayacak nevale...
kesin eniştenizde ona soranlara hanım ne pişirirse onu yicez diye cevap veriyordur
lakin hanımı olaraktan ben hala ne pişireceğimi bilememekteyim. ,,
bu arada bugün Atakanın doğum günü
kendisi nekadar gizlemeye çalışsa da bizim gözümüzden kaçmadı
bir yaş daha yaşlandı kendisi
heeee yaşlandım ama şarap gibiyim beee....
dün Bursa'nın en yüksek noktası olan Uludağ'ın zirvesine çıktık, 2543 m yükseklik....
araçı terki müteakip 3 saatlik tırmanış zirve defterine imza ve yarım ekmek tostu mideye indirmenin ve uludağın muhteşem göllerini izlemenin verdiği hazzın ardından ayaklara eziyet 3 saatlik bir iniş yürüyüşü yaptım... Yani diyeceğim o ki yaşlanmayı kabul etmiyorum, yarın facede atarım bandalı at kuyruklu bon jovi bozması, homer simpson göbekli gencecik halimi...
bandalı at kuyruklu bon jovi bozması, homer simpson göbekli gencecik halini atma biyere atakan.. ilerisi içiin lazım olabilir.. ben bi altta senin d.günü topiğini de hortlattım.. oraya yaz genç olduğuna dair reklamları istersen..
oraya da yazdım bişeyler...
maşallah ramazan bu gün pek vurmadı hatta işyerinin kiliması arızalanmış o sıcağa rağmen iyiyim, demek ki motivasyonum iyiymiş...
anladık gençsin atakan
vay be atakan senin 10 yıl önceki halini hatırlıyorum da.
zıpkın gibi fişek gibi gencecik delikanlıydın.
Nice senelere kardeşim.
iftara çorba istiyor canım ama bu sıcakta nasıl olur bilemedim ki şimdi.
Bi de buz gibi karpuz olsun.
buz gibi karpuz deyip alıcılarımın ayarını karıştırma...
dgünü mesajlarınız için mersi efenim... sağolun varolun...