Fotoğrafçılık Forumları
Hyundai Matrix
Evet topiğin adını Hyundai Matrix İlk izlenimlerim olarak değiştirdim. Topikte Matrix ile ilgili herşeye ulaşabileceksiniz.Şİmdiye kadar en çok beğendiğim ve beğenmediğim özelliklerini yazayım şimdilik.
Ençok beğendiğim tarafları:
1-Motor :Olağanüstü bir performansı var. İlk hızlanmada yavaş kalsada özellikle 4. vitesle yapılan sollamalarda müthiş bir ivmelenmesi var.
2-Donanım fiyat performansı açısından çok iyi. Araba full bu fiyata çok iyi.
3-Yana yatma olsada araç 1380 kg lik ağırlığı nedeni ile savrulmuyor. 90 km ile girdiğim mucırlı virajda savrulmaması sanırım bunun sayesinde.
En beğenmediğim tarafları:
1-Yol yalıtımı sıfır. Evet tek kelime ile sıfır. HEle mucırlı yolda sanki taşlar tenekeye çarpıyor. BÖyle bir arabada olmaması gerekir. Eski reno toroslardan bile çok ses geliyor. TEk kelime ile berbat.
Ancak ilginçtir motor sesi almıyor.
2-PEdalların üstünde bir cep yapılmış. Bu cep son derece rahatsız edici. Bacak kemiği deyiyor bazen buraya. Çarpışma anında büyük tehlike.
3-El firenini indirmek için eğilmeniz gerekiyor. Buda ergonomik büyük bir hata. Çokta komik bence.
4-Bu kadar yüksek bir arabada benim kafamın girişte sütüna çarpması olacak iş değil. Oturduğumda kafam nerede ise tavana değiyor. Ancak arka koltuk alanı ve yüksekliği çok iyi.
#pazarbey' tarafından 28.10.2008 15:05:59 tarihinde düzenlendi.
#pazarbey' tarafından 13.10.2009 20:53:35 tarihinde düzenlendi.
pazar emmi PazKıMesin ne olduğu hakkında bir fikrin var mı
roko hacı bi zahmet engin bilgi birikiminle onu da açıkla istersen. saygı ile eğilen olacak mı önünde
yo yooo yook olmaz.. pazarbey hakkında hiç böyle eğilme falan.. yoo hayır yok..
pazarbeyle gayet seviyeli bir ilişkimiz var.. sadece arkadaşız..
matrix, scenic, c-max, touran, gibi araçlara daha önce binmemiş kullanmamış insanlar hakkaten bir şaşkınlık yaşıyor iç mekan genişliği ve rahatlığı açısından..
ama ne yalan söyleyim bazan fiestayla bir yere gittiğimde şehir içi kullanım pratikliği hoşuma gidiyor.. küçük arabanında kendine has bi rahatlığı var.
hem küçük hem ferah olması hasebiyle fusionlara bayılıyorum ama araba konusunun ustaları çok sağlam bi araba olmadığını söylüyorlar..
bu arada benim arabayı aldığım galeri üste 1 milyar vererek arabayı geri istiyor.
versemmii yoksa kıymete bindiği için zevkle binsemmi kararsız kaldım.
roko ne aldın sen?
ayıptır söylemesi scenic aldım bayramdan önce...
ama ikinci el tabi...
sıfır alacak cmuk... pardon para nerde bizde...
o değilde zamzon gx20 vercekti pazara sus payı olarak geçen aradılar gx 100 çıkçakmış 2028 yılında o zamana kadar bekletecez biz bu adamı çok konuştu daha evvel şirketimiz hakkında ileri geri çeksin cezasını dediler...
yok yakarım yok yıkarım hiyake kardeşim bunlar, bekle bakam arpacı kumrusu gibi kara kara düşün ne zaman gelcek diye, yaksaydın şimdiye çoktan geldiydi...
İşyerinden bir arkadaşta aldı 3-4 hafta önce 2000 motor lpg de taktırdı ama çok yakıyor benzinli gibi yakıyor diyor...
yalnız araba çok süper bayıldım.
TOYOTA COROLLA / VERSO
bayılmak kelimesi az kalacak tato...
araba değil triplex mübarek,
bagaj salon salomanje
arka koltuktan sonra bağajdaki 2 extra koltukla 7 kişilik
iç hacim çok ferah
ön konsol yerleşimi tasarım çok iyi
az biraz pahalı ama süperrrr
atakan versoda tasarım bilimini çatlatmış adamlar..sanki suv diyesi geliyor insanın..ben kararımdan vazgeçmedim tabii..roko bi uzun yol denemesi düşünsen..foton çekilip yayınlanmayacak..
geçen hafta vardı araba pazarında verso
28750 ytl
hani benim arabayı satsam aldığım parayı renkli fotokopi ile çoğaltsam 1 orjinal 1 fotokopi harmanlasam belki dedim kendi kendime . . .
o dediklerinden geçen hafta delikanlı varken bir tane bırakmışlar..hiçte becerememişler..zarfta duruyor..bakalım n'olcak..önceki yazımı tam okumadın galiba..
İlgili olabilecek konular
-
-
Hyundai Dc-8367 Aldım Sizce Nasıl
13 Şub. 2009, 13:37 sametkeskin
1183714 Şub. 2009, 00:26
cinascinas