pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Hyundai Matrix

Evet topiğin adını Hyundai Matrix İlk izlenimlerim olarak değiştirdim. Topikte Matrix ile ilgili herşeye ulaşabileceksiniz.Şİmdiye kadar en çok beğendiğim ve beğenmediğim özelliklerini yazayım şimdilik.

Ençok beğendiğim tarafları:
1-Motor :Olağanüstü bir performansı var. İlk hızlanmada yavaş kalsada özellikle 4. vitesle yapılan sollamalarda müthiş bir ivmelenmesi var.
2-Donanım fiyat performansı açısından çok iyi. Araba full bu fiyata çok iyi.
3-Yana yatma olsada araç 1380 kg lik ağırlığı nedeni ile savrulmuyor. 90 km ile girdiğim mucırlı virajda savrulmaması sanırım bunun sayesinde.

En beğenmediğim tarafları:
1-Yol yalıtımı sıfır. Evet tek kelime ile sıfır. HEle mucırlı yolda sanki taşlar tenekeye çarpıyor. BÖyle bir arabada olmaması gerekir. Eski reno toroslardan bile çok ses geliyor. TEk kelime ile berbat.
Ancak ilginçtir motor sesi almıyor.
2-PEdalların üstünde bir cep yapılmış. Bu cep son derece rahatsız edici. Bacak kemiği deyiyor bazen buraya. Çarpışma anında büyük tehlike.
3-El firenini indirmek için eğilmeniz gerekiyor. Buda ergonomik büyük bir hata. Çokta komik bence.
4-Bu kadar yüksek bir arabada benim kafamın girişte sütüna çarpması olacak iş değil. Oturduğumda kafam nerede ise tavana değiyor. Ancak arka koltuk alanı ve yüksekliği çok iyi.

#pazarbey' tarafından 28.10.2008 15:05:59 tarihinde düzenlendi.

#pazarbey' tarafından 13.10.2009 20:53:35 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 12 Ağustos 2008, 08:37 - İp: 88.***.**6.26
atakan
atakan (Objektif)
Bursa / Amatör

rokonun daveti kısmı ise okudum ama gelecek adam görmeyince pek de dikkate almadım, satırlar değil sayfalar dolusu yazsan roko uzun yol testine çıkamaz...

Tarih: 31 Ekim 2008, 11:39 - İp: 81.***.**3.185
atakan
atakan (Objektif)
Bursa / Amatör

ben sana aksamki goldwinglerden yollayayım en iyisi...
bakalım beğencenmi bizim elemanların motorlarını...

Tarih: 31 Ekim 2008, 11:41 - İp: 81.***.**3.185
atakan
atakan (Objektif)
Bursa / Amatör

ŞABAN ABİMİN GOLDWİNGLERİ

Bursa Choppers Club - Üyesi Arkadaşlar 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kortejinde...

İNŞALLAH BEĞENİRSİN . . . .

Tarih: 31 Ekim 2008, 11:49 - İp: 81.***.**3.185
atakan
atakan (Objektif)
Bursa / Amatör

yaklaşık 50 motorsiklet vardı choppers valla egzoz sesleri hala beynimde süperdi...

Tarih: 31 Ekim 2008, 11:51 - İp: 81.***.**3.185
sabanersan
sabanersan (üye)
Bursa / Meraklı

BRE BREH MAAŞALLAH..BİR TANECİK İSTİYORUM..NEDE OLSA KANAAT EHLİYİZ..bir maseratti..dörtçeker karavan..üç d3 ve yanında lensleri..hasselden şimdilik vazgeçtim..

Tarih: 31 Ekim 2008, 11:56 - İp: 85.***.**5.74
okyanus.
okyanus. (üye)
İstanbul / Profesyonel Fotoğrafçı

Topic açmadan niye aldınki roko. Yeni kasa mı eski kasamı? Cam tavan varmı ? Dizelmi?? Parçası pahalı diyollar ??

Tarih: 31 Ekim 2008, 12:04 - İp: 85.***.**3.97
atakan
atakan (Objektif)
Bursa / Amatör

herkes pazarbey mi selpak alırken bile topik açsın
helal olsun rokoma kendi işini kendi görmüş
atasözü bile var kurda sormuşlar ensen niye kalın
kendi işimi kendim görürüm demiş....

yoksa bi topik aççek aylarca sürüncek sonrada gidip matriks alıp yakcak, o göz varmı rokoda, adam cmukla geçinmiyoki alsın beğenmeyip yaksın, müşterinin ağız kokusunu çek işi beğendir matbaada mürekkep yala o kadar kolay kazanılmıyor bu paracıklar okyanus hocam ondan açmamıştır topik flan, hem topik açanları görüyorum zamzon faciası hala sonuçlanmadı....

Tarih: 31 Ekim 2008, 12:10 - İp: 81.***.**3.185
rokomet
rokomet (üye)
Ankara / Amatör

okyağnuşcum..
valla ne diyim bilmemki...baktım topik açanın kotiğide açılıyor, bende atonun dediği gibi allem gullem paldır küldür ettim bişeyler..

açılır tavan, lpg li evet çok yakıyo ama neye göre çok...
hem biz arabayı keyfe keder almıyoruzki.. işimiz gereği durumu..
hava atacak bi durum yokki açayım topik mopik... hem inandırıcı olmam ki..
4 tane topik açmam lazım araç başı..
kim inanır.. kadir inanır.. haha hah hahihe hihehi ohihehi oohhihhi öhö öhöm...

sen c-max'im var dememiş miydin... nooldu ben müşteri olmuştum...
şu an gündemde station 98 astra satıp daha üst model bişi alma çalışmalarımız var..

ayrıca ilgilenen olursa 2003 hyundai combivan var.. temiz.. bayandan.. hatta subaydan.. nargile içilmemiş... çizikten dolayı komple boyalı.. motor muayyer... abs asr ebd tcs klima cruscontrol, yol bilgisayarı, uzaktan kumanda, deri döşeme, arkayı gösteren kamera, kafalıklarda LCD ekran, cd chancer, sunroof, sauna, mikrodalga fırın, masaj salonu, ekran koruyucu, boyun askısı ve türkçe dil desteği yok..

Tarih: 31 Ekim 2008, 12:38 - İp: 88.***.**5.3
rokomet
rokomet (üye)
Ankara / Amatör

ha bu arada..
atocum fotolar çok güzel.. hangisi sensin.. mavimi gümüş grimi..
şaban abi ne mesajı ne daveti..ben bişi bilmiyorum.

Tarih: 31 Ekim 2008, 12:41 - İp: 88.***.**5.3
atakan
atakan (Objektif)
Bursa / Amatör

roko beni anladım mavi kırmızı hangisi derken ne dediğini
buraya yazamadığıma göre sende cevabı anladın değilmi....

Tarih: 31 Ekim 2008, 12:52 - İp: 81.***.**3.185