Fotoğrafçılık Forumları
Hyundai Matrix
Evet topiğin adını Hyundai Matrix İlk izlenimlerim olarak değiştirdim. Topikte Matrix ile ilgili herşeye ulaşabileceksiniz.Şİmdiye kadar en çok beğendiğim ve beğenmediğim özelliklerini yazayım şimdilik.
Ençok beğendiğim tarafları:
1-Motor :Olağanüstü bir performansı var. İlk hızlanmada yavaş kalsada özellikle 4. vitesle yapılan sollamalarda müthiş bir ivmelenmesi var.
2-Donanım fiyat performansı açısından çok iyi. Araba full bu fiyata çok iyi.
3-Yana yatma olsada araç 1380 kg lik ağırlığı nedeni ile savrulmuyor. 90 km ile girdiğim mucırlı virajda savrulmaması sanırım bunun sayesinde.
En beğenmediğim tarafları:
1-Yol yalıtımı sıfır. Evet tek kelime ile sıfır. HEle mucırlı yolda sanki taşlar tenekeye çarpıyor. BÖyle bir arabada olmaması gerekir. Eski reno toroslardan bile çok ses geliyor. TEk kelime ile berbat.
Ancak ilginçtir motor sesi almıyor.
2-PEdalların üstünde bir cep yapılmış. Bu cep son derece rahatsız edici. Bacak kemiği deyiyor bazen buraya. Çarpışma anında büyük tehlike.
3-El firenini indirmek için eğilmeniz gerekiyor. Buda ergonomik büyük bir hata. Çokta komik bence.
4-Bu kadar yüksek bir arabada benim kafamın girişte sütüna çarpması olacak iş değil. Oturduğumda kafam nerede ise tavana değiyor. Ancak arka koltuk alanı ve yüksekliği çok iyi.
#pazarbey' tarafından 28.10.2008 15:05:59 tarihinde düzenlendi.
#pazarbey' tarafından 13.10.2009 20:53:35 tarihinde düzenlendi.
taş
yalnız bu arabanın yanındaki adam kimse öyle bir poz vermiş ki sanki ferrari görmüş 124 sahibi gibi dayanmış arabanın kaportasına, pazarbey o kim öyle
o değilde açıdan dolayı zaten irice olan pazaremmi daha bi iri durmuş
sanki arabayı koltuğunun altına alıp gidecekmiş gibi...
güliverin matriks macerası
Ay ölcem gülmekten.Galıvır ha.
Hakket ölme durmuş emme.
bu açıya diğer bir yönden bakacak olursak
aracın sağlamlığını kanıtlarcasına güçlü kuvvetli bir model kullanılmış da diyebiliriz...
Mont yüzünden öyle iri görünüyorum.Aslında biliyon çıbık gibiyim.
tabi çanım bilardo ıstekasının avuca gelen kısmı gibi çıbık gimin,
Montu mahsus böyle accık dar aldım. Ki zayflayayım diye.
bende öyle yapıyorum dar alıyorum ama zayıflamak içir değil
kilo aldın üstün başın dar geliyor diyenlere ben zaten dar kalıp giyiyorum demek için
İlgili olabilecek konular
-
-
Hyundai Dc-8367 Aldım Sizce Nasıl
13 Şub. 2009, 13:37 sametkeskin
1183714 Şub. 2009, 00:26
cinascinas