pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Hyundai Matrix

Evet topiğin adını Hyundai Matrix İlk izlenimlerim olarak değiştirdim. Topikte Matrix ile ilgili herşeye ulaşabileceksiniz.Şİmdiye kadar en çok beğendiğim ve beğenmediğim özelliklerini yazayım şimdilik.

Ençok beğendiğim tarafları:
1-Motor :Olağanüstü bir performansı var. İlk hızlanmada yavaş kalsada özellikle 4. vitesle yapılan sollamalarda müthiş bir ivmelenmesi var.
2-Donanım fiyat performansı açısından çok iyi. Araba full bu fiyata çok iyi.
3-Yana yatma olsada araç 1380 kg lik ağırlığı nedeni ile savrulmuyor. 90 km ile girdiğim mucırlı virajda savrulmaması sanırım bunun sayesinde.

En beğenmediğim tarafları:
1-Yol yalıtımı sıfır. Evet tek kelime ile sıfır. HEle mucırlı yolda sanki taşlar tenekeye çarpıyor. BÖyle bir arabada olmaması gerekir. Eski reno toroslardan bile çok ses geliyor. TEk kelime ile berbat.
Ancak ilginçtir motor sesi almıyor.
2-PEdalların üstünde bir cep yapılmış. Bu cep son derece rahatsız edici. Bacak kemiği deyiyor bazen buraya. Çarpışma anında büyük tehlike.
3-El firenini indirmek için eğilmeniz gerekiyor. Buda ergonomik büyük bir hata. Çokta komik bence.
4-Bu kadar yüksek bir arabada benim kafamın girişte sütüna çarpması olacak iş değil. Oturduğumda kafam nerede ise tavana değiyor. Ancak arka koltuk alanı ve yüksekliği çok iyi.

#pazarbey' tarafından 28.10.2008 15:05:59 tarihinde düzenlendi.

#pazarbey' tarafından 13.10.2009 20:53:35 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 12 Ağustos 2008, 08:37 - İp: 88.***.**6.26
atakan
atakan (Objektif)
Bursa / Amatör

bizim hocada hep izin kağıdı veriyor ya sonu pek hayra alamet değil, bakalım, ateşlere gelcez, yer yicek bizi böyle giderse...

araba konusu nerelere geldi ya, şaşılacak bir durum...

neyse sanki öbür topikte izmir buluşması gördüm hemde admin açmış konuyu bi bakıp gelem...

Tarih: 24 Ekim 2008, 13:07 - İp: 81.***.**3.185
atakan
atakan (Objektif)
Bursa / Amatör

baktım geldim fakat 29 ekim çarşamba gününe denk geliyor. dolayısı ile şehir dışından icabet etmek zor olacak gibi, kontta aynı başlıkta kayseride cumhuriyet sucukları merkez mağazası önünde buluşalım demiş onu da düşündüm ama kontun evsahipliği hakkında şüphelerim var...

Tarih: 24 Ekim 2008, 13:10 - İp: 81.***.**3.185
acemkızı
acemkızı (üye)
İstanbul / Amatör

kontrast senin bildiğinden 5fazla biliyom dua

Tarih: 24 Ekim 2008, 13:21 - İp: 78.***.**4.142
rokomet
rokomet (üye)
Ankara / Amatör

referans noktası kontursa söyleyin ona göre iman edelim..

mesela ben 4 dua biliyorum... üç kulfü bi elham

Tarih: 24 Ekim 2008, 13:26 - İp: 88.***.**5.3
acemkızı
acemkızı (üye)
İstanbul / Amatör

roko bu sitede biliyonmu misszeki nf yarişması olsa havada birinci olusun bizde seni izleriz geriden...

Tarih: 24 Ekim 2008, 13:41 - İp: 78.***.**4.142
rokomet
rokomet (üye)
Ankara / Amatör

sen şimdi bana güzel bi felsefe yaptın ama ben anlamadım onu..
anlayınca sana dönsem olurmu yoksa dönmeden sabit dursam yinede kabul edermisin..
zaten bi ata var acayip geveze işi gücü söz sarfetmet..
demişki..
ne kadar dönersen dön gerin hep arkandadır..
bu arada avatarını nerden aldın.. çok şık olmuş.. cuk oturmuş..
bi yürüsene şöyle.. ince topukla açık havada süper olur.

Tarih: 24 Ekim 2008, 13:48 - İp: 88.***.**5.3
acemkızı
acemkızı (üye)
İstanbul / Amatör

avatarimi onixona sor o çekti gerçi sen forum dışında kimseyi tanimazsın senin meslek salata yapmak

Tarih: 24 Ekim 2008, 13:53 - İp: 78.***.**4.142
rokomet
rokomet (üye)
Ankara / Amatör

sen karıştırıyorsun..
bence acil olarak bi doktora görün..
özellikle bir branş belirtmiyorum.. forum ortamında böyle şeylerin şakası olmaz.. başka bir ortamda yaparım bunun şakasını..

Tarih: 24 Ekim 2008, 13:58 - İp: 88.***.**5.3
acemkızı
acemkızı (üye)
İstanbul / Amatör

espiri süper bugüne kadar yaptıgın en güzel espiri bu

Tarih: 24 Ekim 2008, 14:00 - İp: 78.***.**4.142
rokomet
rokomet (üye)
Ankara / Amatör

ne esprisi..

Tarih: 24 Ekim 2008, 14:02 - İp: 88.***.**5.3