pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Hyundai Matrix

Evet topiğin adını Hyundai Matrix İlk izlenimlerim olarak değiştirdim. Topikte Matrix ile ilgili herşeye ulaşabileceksiniz.Şİmdiye kadar en çok beğendiğim ve beğenmediğim özelliklerini yazayım şimdilik.

Ençok beğendiğim tarafları:
1-Motor :Olağanüstü bir performansı var. İlk hızlanmada yavaş kalsada özellikle 4. vitesle yapılan sollamalarda müthiş bir ivmelenmesi var.
2-Donanım fiyat performansı açısından çok iyi. Araba full bu fiyata çok iyi.
3-Yana yatma olsada araç 1380 kg lik ağırlığı nedeni ile savrulmuyor. 90 km ile girdiğim mucırlı virajda savrulmaması sanırım bunun sayesinde.

En beğenmediğim tarafları:
1-Yol yalıtımı sıfır. Evet tek kelime ile sıfır. HEle mucırlı yolda sanki taşlar tenekeye çarpıyor. BÖyle bir arabada olmaması gerekir. Eski reno toroslardan bile çok ses geliyor. TEk kelime ile berbat.
Ancak ilginçtir motor sesi almıyor.
2-PEdalların üstünde bir cep yapılmış. Bu cep son derece rahatsız edici. Bacak kemiği deyiyor bazen buraya. Çarpışma anında büyük tehlike.
3-El firenini indirmek için eğilmeniz gerekiyor. Buda ergonomik büyük bir hata. Çokta komik bence.
4-Bu kadar yüksek bir arabada benim kafamın girişte sütüna çarpması olacak iş değil. Oturduğumda kafam nerede ise tavana değiyor. Ancak arka koltuk alanı ve yüksekliği çok iyi.

#pazarbey' tarafından 28.10.2008 15:05:59 tarihinde düzenlendi.

#pazarbey' tarafından 13.10.2009 20:53:35 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 12 Ağustos 2008, 08:37 - İp: 88.***.**6.26
eraycanli
eraycanli (üye)
Ankara / Amatör

ilk orta ve son izlenimlerini bekliyoruz

Tarih: 22 Ekim 2008, 21:00 - İp: 81.***.**7.8
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Orta dünyadan selamlar

Tarih: 22 Ekim 2008, 22:59 - İp: 88.***.**6.112
eraycanli
eraycanli (üye)
Ankara / Amatör

orta dünyayla mücadelem sonuna kadar sürecek yaşasın orta dünyayla mücadele derneği

Tarih: 22 Ekim 2008, 23:02 - İp: 81.***.**7.8
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Hafta sonu antalyaya gitcek gibiyim. Yol izlenimlerini yazarım gali. HEmde araba.
Antalyaya gidim sorunsalı mı açsam.
Isparta üzerinden mi gitsem , Burdur üzerinden mi.
Cevaplar:
Mgirgin:-Akp nin yaptığı yoldan gitmede nerden gidersen git.
Meçhul95:-Kürt olayan yoldan gitte nerden gidersen git.
Harmancı:- SSCB nin yaptığı burdur yolundan git. Amerikancı Sülonun memleketine uğrama.
Ayarcanlı:-BEnim araba olsa düşünmezdin. BEnim araba km de 11 lire yakıyo.
Kontras:-Aydında oturan varmı.
Rokobet:-TErbiyesiz adam.

Tarih: 22 Ekim 2008, 23:07 - İp: 88.***.**6.112
eraycanli
eraycanli (üye)
Ankara / Amatör

11 lire bile yakmıyo da olmayınca o kadarcık da olmuyo, yatışlarda araba uzun mesafe gezemiyoruz
neyse yol sonrası görücez seni pazaremmi haklıymışsın biz seni kınamışız diyeceğini tahmin eder gibiyim

Tarih: 22 Ekim 2008, 23:13 - İp: 81.***.**7.8
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Eminim öyle olur daçyacanlı bey.

Tarih: 22 Ekim 2008, 23:22 - İp: 88.***.**6.112
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Arabanın en büyük sorunu yalıtım. Motor sesi ile ilgili değil ama. Yol sesi ile ilgili. Hele hele mucırlı yola girince varya. Sanki hiçbir yalıtım malzemesi yok gibi geliyor insana. Çatur çutur tangır tungur.
Ama zerre kadar motor sesi almıyor ne hikmetse.

Tarih: 23 Ekim 2008, 00:15 - İp: 88.***.**6.112
eraycanli
eraycanli (üye)
Ankara / Amatör

sen ses yalıtımını bana sor pazarbey ben çaresini buldum radyo sesi yüksek olaca

Tarih: 23 Ekim 2008, 00:23 - İp: 81.***.**7.8
tatarbey
tatarbey (üye)
Ankara / Meraklı

transmitter sorunsalım var

random çalma özellikli bir transmitter arıyorum.

Tarih: 23 Ekim 2008, 00:24 - İp: 88.***.**8.24
eraycanli
eraycanli (üye)
Ankara / Amatör

bir kere yağışta su birikintisine hızlı girdim de farketmeden birşeyler patladı zannettim arabanın altında bildiğin gümbürtü yankı etkisiyle birlikte

Tarih: 23 Ekim 2008, 00:24 - İp: 81.***.**7.8