Fotoğrafçılık Forumları
Hyundai Matrix
Evet topiğin adını Hyundai Matrix İlk izlenimlerim olarak değiştirdim. Topikte Matrix ile ilgili herşeye ulaşabileceksiniz.Şİmdiye kadar en çok beğendiğim ve beğenmediğim özelliklerini yazayım şimdilik.
Ençok beğendiğim tarafları:
1-Motor :Olağanüstü bir performansı var. İlk hızlanmada yavaş kalsada özellikle 4. vitesle yapılan sollamalarda müthiş bir ivmelenmesi var.
2-Donanım fiyat performansı açısından çok iyi. Araba full bu fiyata çok iyi.
3-Yana yatma olsada araç 1380 kg lik ağırlığı nedeni ile savrulmuyor. 90 km ile girdiğim mucırlı virajda savrulmaması sanırım bunun sayesinde.
En beğenmediğim tarafları:
1-Yol yalıtımı sıfır. Evet tek kelime ile sıfır. HEle mucırlı yolda sanki taşlar tenekeye çarpıyor. BÖyle bir arabada olmaması gerekir. Eski reno toroslardan bile çok ses geliyor. TEk kelime ile berbat.
Ancak ilginçtir motor sesi almıyor.
2-PEdalların üstünde bir cep yapılmış. Bu cep son derece rahatsız edici. Bacak kemiği deyiyor bazen buraya. Çarpışma anında büyük tehlike.
3-El firenini indirmek için eğilmeniz gerekiyor. Buda ergonomik büyük bir hata. Çokta komik bence.
4-Bu kadar yüksek bir arabada benim kafamın girişte sütüna çarpması olacak iş değil. Oturduğumda kafam nerede ise tavana değiyor. Ancak arka koltuk alanı ve yüksekliği çok iyi.
#pazarbey' tarafından 28.10.2008 15:05:59 tarihinde düzenlendi.
#pazarbey' tarafından 13.10.2009 20:53:35 tarihinde düzenlendi.
hyundai matrix hyundai sonata hyundai assan google bot hyundai matrix matriks sonato sonata hundayi
az kaldı pazarbey google bunları da indekslemezse yuh artık
"MErak etmem ben"..(ne şarkıydı) tuz oluruz,baharat oluruz,madanozda oluruz...katkı-çeşni niyetine..hunday inde dozer gibi şeyleri varmış..ne şanslı adamsın..catarpil botları var..onlardanda alsan..."ben susadım çeşmeye"yi tutuyordum..gençmişim bi zamanlar..
hyundai matrix hyundai sonata hyundai assan google bot hyundai matrix matriks sonato sonata hundayi
MAtrix botları. Matrix matrix
şöyle bi başlık da ben açsam yau! şaka maka ilk sayfaya doğru geliyo
adam beleşten yenileyecek arabayı
ya da test sürüşü izlenim felan bişeyler yaparlar artık
Ha gayret.
Hakkat yav. Matrikle ilgili izlenimlerimi yazayım bari. Test gibi olsun.
Sanırım izlenimlerimin bir kısmı kimsenin hoşuna gitmeyecektir özellikle huyundainin.
Şu anda en en çok taktığım şey sol dizimin hemen altındaki çıkıntı. Cep yapmışlar oraya.Ancak çok tehlikeli. En ufak kazada kemik kırılmasına sebep olacak kadar kötü.
fotoğraflı izlenim yap pazarbey, googledan tıklanma da alır. sonata değil grandeur verirler sana
ciddiyim fotoğraflarını çek sevmediğin taraflarının (varsa sevdiklerinin) yaz birşeyler de en azından senden sonrakiler yanmasın hyundai'de yayından kaldırman için gerekeni yapar artık
http://www.hyundai.com.tr/model/model.asp?modelID=20
2.2 imiş. yaramaz bana. 16 ün vergisini zor veriyoz. 2.2 inkini nasıl verelim. lakin izlenim yayınlayayım dediğin gibi.
yakacaksan yak kardeşim Allah Allah....
Yakmirim looo
yakmazsan yakma napim yani hayret bişiy...
İlgili olabilecek konular
-
-
Hyundai Dc-8367 Aldım Sizce Nasıl
13 Şub. 2009, 13:37 sametkeskin
1183714 Şub. 2009, 00:26
cinascinas