Fotoğrafçılık Forumları
Hyundai Matrix
Evet topiğin adını Hyundai Matrix İlk izlenimlerim olarak değiştirdim. Topikte Matrix ile ilgili herşeye ulaşabileceksiniz.Şİmdiye kadar en çok beğendiğim ve beğenmediğim özelliklerini yazayım şimdilik.
Ençok beğendiğim tarafları:
1-Motor :Olağanüstü bir performansı var. İlk hızlanmada yavaş kalsada özellikle 4. vitesle yapılan sollamalarda müthiş bir ivmelenmesi var.
2-Donanım fiyat performansı açısından çok iyi. Araba full bu fiyata çok iyi.
3-Yana yatma olsada araç 1380 kg lik ağırlığı nedeni ile savrulmuyor. 90 km ile girdiğim mucırlı virajda savrulmaması sanırım bunun sayesinde.
En beğenmediğim tarafları:
1-Yol yalıtımı sıfır. Evet tek kelime ile sıfır. HEle mucırlı yolda sanki taşlar tenekeye çarpıyor. BÖyle bir arabada olmaması gerekir. Eski reno toroslardan bile çok ses geliyor. TEk kelime ile berbat.
Ancak ilginçtir motor sesi almıyor.
2-PEdalların üstünde bir cep yapılmış. Bu cep son derece rahatsız edici. Bacak kemiği deyiyor bazen buraya. Çarpışma anında büyük tehlike.
3-El firenini indirmek için eğilmeniz gerekiyor. Buda ergonomik büyük bir hata. Çokta komik bence.
4-Bu kadar yüksek bir arabada benim kafamın girişte sütüna çarpması olacak iş değil. Oturduğumda kafam nerede ise tavana değiyor. Ancak arka koltuk alanı ve yüksekliği çok iyi.
#pazarbey' tarafından 28.10.2008 15:05:59 tarihinde düzenlendi.
#pazarbey' tarafından 13.10.2009 20:53:35 tarihinde düzenlendi.
kullansan öyle demezsin. toros gücü var reno sonuçta hiç hantal değil çok atik
boş 1040 kilo olmasına rağmen hem de
1040 mı.
Toros moturumu var ondada. Abovv.
Gördük atikliğini. Bi an dağılacak sandım valla.
toros motoru felan yok paşalar gibi clio motoru var. atikliğini dışardan izlesen görürdün
şoka uğradı zavallı, kamyon muyum ben diye isyan etti ne yapsın. 4 helezon da ben değiştirdim rokodan sonra
Toros moturu işte. Bal gibide öyle. Allah ALlah.
geçen gün 6 tane benim gibi arkadaş (90 çekiyom ben ) bindik, Çiğdem mahallesinin yokuşlarında devir düşürmedi 3. vites bile istedi
yeniden takdir ettim kendisini. biraz çirkin ama tabi şükür etmek lazım beterin beteri var
Yakışıklı arabaymış aslında. reno scenice benziyor. iç mekan resimleri yokmu. mekan kalitesi nasıl. bellona çekyat takımıylamı döşemişler içini. Çarpışma testleri nasıl pazar bu arabanın.
Ya şu passatlara falan caddy direksiyonu koyuyorlar soğutuyor arabadan valla. Birde 1,6 dizel motor niye üretmezki bu vw. Focus titanium x paket le değişesim var ama focuslarında esp lisi bulunmuyor. Garantisi bitti iki aydır üç ayrı arıza çıktı arabada. Aralığımı beklesek diyorum ama dolarda artıyor bu arada.
Bİrazmı eray. BEnce çok çirkin.
Ah ah.kia ceed steyşına aşık oldum valla. Hemde 32 bine.
pazarbey kia güzelmiş hakikaten ama ikinci eli ölü oluyor sıfırını almak dert onlarında...
İlgili olabilecek konular
-
-
Hyundai Dc-8367 Aldım Sizce Nasıl
13 Şub. 2009, 13:37 sametkeskin
1183714 Şub. 2009, 00:26
cinascinas