Fotoğrafçılık Forumları
Evet Mi Hayır Mı?
Referandum öncesi netfotoğrafın nabzı nasıl atıyor?
Kişiselleştirmeden,kırmadan,dökmeden,hayatın içinden...
EVETse neden?
HAYIRsa neden?
Valla pazar emmi bi avukata yakışacakgüzelliktebir soru..Seni alkışlamak istiyorum böyle okkalı soru için
Tamam sevmiyorsunuz bu adamı , ben de biraz sivri buluyorum ama yine de yazısı güzel be !
TIK
Valla onu bunu bilmem fuji..Bitr öğretmenin oyu da okuttuğu öğrenci sayısı kadar olmalı
emmiler fazla lafa gerek.
kısaca nayır nolamaz.
memlekette demokratım diyen herkesin birinci görevi akapeyi geriletmektir.
onun için değişikliğin içeriğine bile bakmadan doğrudan doğruya hayır.
12 martta ben doğduğum sene bizim rahmetli peder işkence hanede idi. keza benim adımı da tutuklu bulunduğu cezaevinin adından esinlenerek koymuş. lakin askerde komutanlarım pek sevmiş idi adımı yine de.
12 eylül de bizim rahmetli peder aranıyor ve hollandaya iltica etmek üzere idi. tayyip gibi top peşinde değil mücadele peşinde bir adam idi o zamanlar.
lakin yine de hayır emmiler. yüzbin kere nayır nolamaz.
evet derseniz emmiler tümü zahit akman lardan oluşacak bir anayasa mahkemesi ve hsyk ya hazırlayın kendinizi.
anayasa değişikliğinin tek gayesi yüksek yargıya zahit akman gibi şimdiki yök başkanı gibi recebin emir kullarını doldurmak.
demokratım diyen herkesin bu faşist diktatörlük getirecek değişikliğe hayır demesi farzdır emmiler.
Üç öğretmen iki avukat..
Hata emmi nerde kaldı yahu..
Kenan evren pasa Manisalı bende manisalıyım diye demiyom. Ama ben 12 eylül öncesini yasadıydım o günleri biliyom. Kenan paşa Türkiyedeki tüm tarikatları dagıttıydın ona gızıyo bunlar intikam alcekler evren pasadan. 12 eylül öncesi devrimciler vardı adamlar sosyalist Türkiye diyodu çok güçlendilerdi hatta Devrimi yapıyoz şu tarihe galmaz diyolardı Karl marx, fredirik engelsin posterlerinlen geziyolardı. İç savaş vardı iç savaş. Şimdiki yeni nesil bunları bilmiyo. ben hayır decem hayır
anayasa değişikliği ile 12 eylülün ne alakası var hala anlamadım ...
12 eylülü değiştirecekseniz , ilk 3 maddeiyi değiştireceksiniz...
Geldim Sefer hocam lakin bu mevzuya karışmam.
Hiç babama çekmemişim vesselam onun gibi siyaset politika sevmem 5 senede olmadı 4 senede bir oy kullanırım o kadar.
demekki siyaset muhabbetleri buraya taşındı.yani dsrl ile compakt makinalarına verdiğiniz cvb gibi sizler dsrl ye cvb yazıyorsunuz ama iş compakt olunca cvb yazmıyorsunuz yani evet hayır gibi bir şeyler oluyor.
Hata emmi en iyisini yapıyorsunuz..Ben de sevmiyorum..Zaten daha da karışacak değilim..Her şey 12 eyülde görülecek zaten..Bizim şurya yazacaklarımızl a hiç kimse fikrini değiştirmez.değiştirse de en fazla 10 kişi olur..o da neye fayda edecek ki
İlgili olabilecek konular
-
Hüseyin Ceyhan - Erol Çöke Sarı Yazma Yakışmazmı Güzele
04 Ara. 2024, 19:43 prodersler
06904 Ara. 2024, 19:44
prodersler -
Kendi Telefon Numaramızı Öğrenme Imeı Kodu Öğrenme
02 Eki. 2024, 18:48 prodersler
019302 Eki. 2024, 18:49
prodersler -
-
İup İşgücü Uyum Programı (typ) Başvurusu Nasıl Yapılır
05 Eyl. 2024, 22:47 prodersler
021305 Eyl. 2024, 22:48
prodersler -
Fotoğrafın Geleceği: Bugünüm Var mı Ki, Yarınım Olsun!
04 Ara. 2023, 21:07 miratcenk
077304 Ara. 2023, 21:08
miratcenk -
Fotoğraflarımıza Bokeh Ve Havai Fişek Efektleri
02 Kas. 2017, 15:26 prodersler
1493309 Haz. 2023, 19:01
havaifisek -
Filmi Düzgün Çıkaramadım Direkt Çıkardım Sarmadan Yıkanır Mı
27 May. 2023, 19:48 nuref
1124728 May. 2023, 14:11
fdiker -
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alımı