Fotoğrafçılık Forumları
Evet Mi Hayır Mı?
Referandum öncesi netfotoğrafın nabzı nasıl atıyor?
Kişiselleştirmeden,kırmadan,dökmeden,hayatın içinden...
EVETse neden?
HAYIRsa neden?
emmi çektim gerekeni.
lakin mevzu bürokratik bazda değil.
bürokratik olsa bile beden terbiyesi genel müdürlüğünün kapsama alanı içine girer ancak.
emmi boşver sen bunları . asıl mevzuya gelelim. gitcezmi konya mukabiline. senin bürokrat ağlamakta gelemem diyerekten.
emmi ben giderim lakin benim melmeket zati orası.
siz de gelin bari.
Kenan evren Manisalı ölee yamık yılık adamlar cıkmaz Manisadan. Netekim 12 eylül 80 öncesi her gün onlarca insan ölüyodu İhtilal 6 ay daha gecikseydin en azından bi 4 yüz kisi da ölcekdi. Komite 51 kişiyi astırmışdı o zaman. Hem zati adam öldürmenin cezası idamdın ozamanlar. Hem sona idam cezası zaten vardı 79 da
haklısın tesfiyeci emmi.
işte o zamanlar bu lazut ve ona benzer türler meydanlarda demokrasi mücadelesi veriyor idi.
pardon top peşinde koşuyor da olabilir.
darbe ortamı kendin pişir kendin ye ortamında olgunlaştırılmıştır emmiler.
Salak solcu ve ülkücüler devleti kurtarmak için ölümü bile göze aldılar. lakin netekim paşanın emir verdiği onurlu hakimlerimiz astılar kendilerini.
netikim paşa nedemişti. darbe yapacak olgunluğu bekledik.
zaten sizede garip gelmemektemi bir günde tüm olayların bitivermesi. madem bitirebiliyordun neden darbe yapmadan bitirmedin.
Pazar emmi biz Turgutlu lisesinin duvarlarına slogan yazıyoduk gece vakdi. Polisler tuttu bizi karakola götürdülerdi. sona bizim partinin ilçe başkanı gelip alıp gittiydin bizi ordan gece vakdi. Şimdi anladınmı. Hem siyasi güç hem polisiye güç olmuyo idi o vakit. Pasa 12 eylülde önce geceden siyasetçileri topladıydın. Ondan sonada gerisi geldiydin corap sökkü gibi
tesfiyeci emmi valla hiçbişey annamadım dediklerinden. dödülermi yani sizi.
Pazar emmi bu Evren muabbedi sıkdı garikin beni . Su akar akar yolunu bulur. Nasıl olsa evet çıkar bu refrandumdan. Aziz Nesinin dedi gibi koyun mukabili. Araba aldık garikin Passat dizel steyşın 5 litre yakıyo 100 kmde
egemenliği kayıtsız şartsız asla sivil iradeye devretmeyenlerin,
'eğer millet seçerse hep onlar gelir!' diyenlerin,
“Halk plaja akın etti vatandaş denize giremiyor” söylemi ile içindekini dışa vuran zihniyetin,
ülkenin gelişmesinden korkan her atılımı her medeni hamleyi aleyhindeki bir çığlık sananların,
ayrıca son zamanlarda ülkenin ötesinde berisinde ırkçı kavgalar başlatarak 'ahan bakın asker olmassa böyle olur' nidaları ile emeline kavuşmak için belden aşşa vuranların güzel hatrı içün EVET diyorum
hemde mitolojik efsanelerde bile eşine rastlanmamış bir şekilde haykırıyorum
EVET
bu arada
yakın tarihte işkence çekmiş sol cenahtaki arkadaşların hayır diyerek tek dertlerinin ideoloji olduğunu düşünüyorum.... sadece tebessüm ediyorum
öyle ya chp mhp bile aynı borozanı çalıyor.. kıyametmi kopacak ne
İlgili olabilecek konular
-
Hüseyin Ceyhan - Erol Çöke Sarı Yazma Yakışmazmı Güzele
04 Ara. 2024, 19:43 prodersler
06904 Ara. 2024, 19:44
prodersler -
Kendi Telefon Numaramızı Öğrenme Imeı Kodu Öğrenme
02 Eki. 2024, 18:48 prodersler
019302 Eki. 2024, 18:49
prodersler -
-
İup İşgücü Uyum Programı (typ) Başvurusu Nasıl Yapılır
05 Eyl. 2024, 22:47 prodersler
021305 Eyl. 2024, 22:48
prodersler -
Fotoğrafın Geleceği: Bugünüm Var mı Ki, Yarınım Olsun!
04 Ara. 2023, 21:07 miratcenk
077304 Ara. 2023, 21:08
miratcenk -
Fotoğraflarımıza Bokeh Ve Havai Fişek Efektleri
02 Kas. 2017, 15:26 prodersler
1493309 Haz. 2023, 19:01
havaifisek -
Filmi Düzgün Çıkaramadım Direkt Çıkardım Sarmadan Yıkanır Mı
27 May. 2023, 19:48 nuref
1124728 May. 2023, 14:11
fdiker -
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alımı